Wii Sensor Bar
Blev det lite väl hetsigt förra gången du spelade så att din Sensor Bar fick sig ett slag och spelen fick avbrytas? Ingen fara, du kan beställa en reserv från e-ville.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tomi J.
    Tomi J. (2015-07-01)
  • Produktfoto av Ari A.
    Ari A. (2014-12-21)

5/5 Kissan tuhoaman alkuperäisen tilalle ostettu wii-konsolin sensor bar. Toimiva kampe, emme me ole huomanneet mitään eroa alkuperäiseen. Hyvä ostos.
- Haparanda, Sweden - ()
5/5 Det var en riktigt bra sensor.

Den fungerar lika bra som min original-sensor.

Priset är kanon.

Användarvänlig produkt.

Enkel att installera och börja använda.
- Johanneshov, Sweden - ()
5/5 hyvä ja toimiva ottaa liikkeet hyvin vastaan. huomattavasti toimivampi kuin langaton versio, josta loppuu heti paristot. helppo asentaa ja käyttää.
- Kangasaho, Finland - ()
4/5 Toimi kuten pitikin, vanha wii sai uuden elämän (ainakin hetkeksi) ja lapset viihtyivät. Halpa, toimiva ja helppokäyttöinen. Ainoa huono puoli oli että posti oli vähän ruhjonut laitetta ja anturi oli halki vähän päästään, muuten ei valitettavaa.
- Haukipudas, Finland - ()
5/5 Aivan loistava kapistus! Meillä oli ennen langaton ohjainsensori ja siinähän oli aina akut tyhjänä tai patterit loppunu just silloin, kun pelaajia olisi ollut. Nyt tuo ongelma poistui ja toimii 100%sti. Eikä lapset Ja hintakin suorastaan törkeän halpa=). Ehdottomasti paras valinta!
- Lumijoki, Finland - ()
5/5 Olen hyvin tyytyväinen, en keksi tästä mitään vikaa alkuperäiseen verrattuna. Hintahan on naurettavan halpa, joten ei edes hirveästi harmita jos roboimuri syö tämänkin niinkuin alkuperäiselle kävi. RIP
- Kutajärvi, Finland - ()

Wii Sensor Bar

★★★★★
★★★★★
37 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Blev det lite väl hetsigt förra gången du spelade så att din Sensor Bar fick sig ett slag och spelen fick avbrytas? Ingen fara, du kan beställa en reserv från e-ville. Denna trådbundna Wii sensor bar är enkel att ansluta och spelen kan fortsätta på ett ögonblick.


Garanti:

6 månader