Wii Motion Plus tillägsdel svart
Saknar du Wii Motion Plus till din Nintendo Wii-spelkonsol behöver du inte leta längre! Detta är en av våra bästsäljande produkter på grund av vårt konkurrenskraftiga pris!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jason
  Jason (2017-03-28)
 • Produktfoto av Jason
  Jason (2017-03-28)
 • Produktfoto av Pasi R.
  Pasi R. (2015-08-06)
 • Produktfoto av Pasi R.
  Pasi R. (2015-08-06)
 • Produktfoto av Ari M.
  Ari M. (2014-12-19)
 • Produktfoto av Ari M.
  Ari M. (2014-12-19)

4/5 Hyvin toiminut käytössä.. ei ole ongelmia ollut.. Hyvin mennyt alkuperäisohjaimiin, ehkä vähän epäkäytännöllinen systeemi tämä kuori, mutta kyllä toimii.. Ihan mukava lisä wiille..
- Tohkala, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin siinä mihin on tarkoitettukin. Ostin aiemmin yhden itselleni ja nyt toisen lapsenlapseni peliin. Helppo kytkeä ja irroittaa. En ainakaan minä huomaa mitään heikkoutta tai eroa alkuperäiseen kapulaan verrattuna.
- Heinola kk, Finland - ()
5/5 Nyt on pojan kanssa pelattu useita kertoja ja vanha kapula on saanut uuden elämän. Laitteessa ei ole ollut vielä mitään huomautettavaa. Asennuskin onnistui vanhalta muistilta.Hyvä, kun tämä tuli ostettua! Suosittelen!
- Siuro, Finland - ()
4/5 Alkoi pelit toimia.toimi hyvin ja liikkuu sujuvasti.ei tarvinnut kokonaan uusia kapuloita.toiminut nyt jo puolisen vuotta eikä moittimista.
- Masku, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote kaikille, jotka haluavat halvalla hyvää. Toimii sekä kopio-ohjaimen että alkuperäisenkin kanssa.
- Heinola, Finland - ()
4/5 Tilaus saapui noin viikossa. Mukavasti postiin. Sopi paikalleen ja lukittui. Yhdistäminen WiiU laitteen kanssa onnistui noin 15 sekunnissa. Tuote pelittää ja toimii.
- Ikaalinen, Finland - ()

Wii Motion Plus tillägsdel svart

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Ett fantastiskt bra och praktiskt tillägg för din Nintendo Wii-spelkonsol som förbättrar spelupplevelsen och noggranheten. Många nya spel kräver att du har denna enhet! Med Wii motion plus kan du enkelt förbättra noggrannheten på din Wii-spelkonsol och uppdatera din gamla kontroll med detta tillägg. Enkel att installera -bara att fästa på din kontroll och det hela är klart. 


Medföljer:

 • 1 x tillägsdel

Produkter du kanske är intresserade av: