Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Wii Network
Wii Network

5/5 Huomattavasti halvempi versio Wiin nettiyhteyksille.Erittäin helppo asennavuus.Tämän avulla voidaan ladatata valtavasti nintendo pelejä kaupasta hyvään hintaan.Kannattaa kuitenkin varmistaa muistin riittävyys ja ostaa 16gb-32gb muistikortti.Yhteensopiva Wii ja Wiiu kanssa.Hieno tuote!!!Kiitos,eville.T;J
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ollut käytössä Wii konsolissa sen kytkemiseksi nettiin. Ei paljon käytetty mutta toiminut niinkuin pitikin. Kannattaa ostaa jos käytössä vanhempi konsoli. Kokonaisuutena hyvä ostos.
- Palokka, Finland - ()
5/5 Nintendo Switchin wlan-yhteys tökki pahasti Mario Kartissa joten tilasin tämän: tökkiminen loppui! Äärimmäisen helppo käyttöönotto: liitetään mötikkä telakan usb-porttiin ja ethernet-kaapelilla(kaapeli ei tule mukana) reitittimeen, Switch tunnisti yhteyden automaagisesti. Paketissa/tuotekuvauksessa ei siis mainita että toimii Switchillä mutta hyvin tämä pelittää, suosittelen!
- Äänekoski, Finland - ()
5/5 Tärkein ominaisuus on kunnossa, eli toimii! Ja toimii myös WII U:ssa, vaikkei sitä suoraan luvattukaan. Siitä plussaa. Plug and play, eli kiinni ja pelaamaan. Suosittelen. Toiminut vuoden ilman mitään ongelmaa.
- Monninkylä, Finland - ()
5/5 Tällä sai hyvin kytkettyä kodin vanhan Wii-laitteen verkkoon. Ei ole ollut mitään ongelmia ja ohjelmapäivityksetkin hoituivat eli toimii hyvin. Tuota vastasi odotuksia, joten voin suositella.
- Raisio, Finland - ()
5/5 Edullinen ja helppo asentaa ja toimii tosi hyvin nettiin ainoo miinus kun on ikivanha wii....
- Petäjävesi, Finland - ()

Wii Network

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Wii Network.
Nätverkskort till din Wii konsoll.
Få ut det mesta av din spelkonsol genom att köpa till rätt tillägsutrustning!


Garanti:

3 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: