Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Wii Zapper Gun
Tycker du att det är tråkigt att spela skjutspel med Wiis standardkontroller? Lägg till Wii Weapon-tillägget som du fäster i Wii-fjärrkontrollen.
 • Wii Zapper Gun
 • Wii Zapper Gun
 • Wii Zapper Gun
 • Wii Zapper Gun

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ville V.
  Ville V. (2019-10-04)
 • Produktfoto av Ville V.
  Ville V. (2019-10-04)
 • Produktfoto av Ville V.
  Ville V. (2019-10-04)
 • Produktfoto av Ville V.
  Ville V. (2019-10-04)
 • Produktfoto av Ville V.
  Ville V. (2019-09-09)
 • Produktfoto av Ville V.
  Ville V. (2019-09-09)

Våra kunders produktvideor

5/5 Wii:lle zapper Toimiva wiin ase. Huono on johdon piilotuksen luukku(joka liikkuu muutaman millinvaikka laitettu kiinni jos käsi osuu oikein), nunchuckin johdon suojaluukku(joka on tiukka aukaista) ja liipaisimen ääni jos asetta ravistaa kuten joissa peleissä pitää. Liipaisimen äänen sai vaimennettua modaamalla asetta ruuvarin(jotta liipaisimeen pääsi kösiksi) ja maalarinteipin avulla.
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Hintansa veroinen peli. Voi suositella. Toimii moitteitta Wii-n ohjainten kanssa ja ainakin sitä tukevissa peleissä kiva lisä fiilikseen. Tuntuu lujalta muovilta joten ei ihan pienet kolhaisut näytä tekevän mitään vehkeelle. Itse asiassa hinta / laatusuhde hiukan yllätti positiivisesti. Kelpaa Residenttiä nakuttaa nyt ihan toisella tapaa :D
- Siivikkala, Finland - ()
4/5 Tuote on ihan ok muovia, ei kuitenkaan kestä mahdotonta puotelua. Tuote tuntuu ihan alkuperäiseltä, mutta ei kuitenkaan ole Nintendon valmistama
- Haapavesi, Finland - ()
5/5 Kyllähän tällä räiskii Ressoja yms. shoottereita. Yllättävän jämäkän oloinen lisäosa, jolla kyllä pelailee ihan mielellään. Hyvällä hinnalla hyvä ohjain, suosittelen.
- Rautio, Finland - ()
5/5 Hinta/laatu-suhteeltaan ylivoimainen tuote, kun toimii edelleen melkein 6 vuoden käytön jälkeen! Venytetään nyt sitten arvostelua väkisin, kun kerran niin halutaan: ...nyt tuli kyllä vähän lyhyenläntä tuotearvostelu!

Kerro vähän laajemmin kokemuksistasi tuotteesta. Kerro esim. missä ja mihin olet käyttänyt tuotetta? Miltä tuote on tuntunut? Vastasiko se odotuksia? Miltä tuotteen laatu on vaikuttanut? Entä millainen oli hinta suhteessa laatuun? Oliko hyvä ostos? Vähän pidemmästä arvostelusta on muille asiakkaille enemmän hyötyä, kun he pohtivat tämän tuotteen ostamista..
- Vantaa, Finland - ()
5/5 vastaava tuote kuin wii-piistolit.Ehkä hieman helpompi asennettava kuin edellinen.Kokeiltu House of dead 1,2 kanssa.Ainakin mulla vaatii totuttelua aikaisempien ohjaimien rinnalla(nintendo,xbox,PlayStation).Hieno,hyvän hintainen tuote silti.Käy hyvin vaihtelusta ammunta peleissä...Katso hintaa.Kiitos,eville.T;J
- Helsinki, Finland - ()

Wii Zapper Gun

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars öppet köp

Tycker du att det är tråkigt att spela skjutspel med Wiis standardkontroller? Lägg till Wii Zapper och både spänningen och spelupplevelsen ökar. Fäst lätt Wii-kontrollen och du är redo för att spela! Med detta tillbehör får du en helt ny dimension till skjutspelet!


Specifikationer:

 • Kompatibilitet: Nintendo Wii

Medföljer:

 • 1 x Wii Zapper Gun

Garanti:

3 månader

179 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Finska lagret påfylls. Leveranstid 2-4 veckor.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: