GameCube & Wii handkontroll
Denna handkontroll är lämplig för GameCube eller Wii användning.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Henrik K.
    Henrik K. (2014-10-27)
  • Produktfoto av Teemu K.
    Teemu K. (2014-08-17)
  • Produktfoto av Jari S.
    Jari S. (2014-05-12)

4/5 Tilasin näitä pari kappaletta eskari-ikäisille muksuille Mario kartin hakkaamiseen. Istuvat pieneen käpälään tosi hyvin ja nämä nousivat selkeästi pienten pelaajien suosikeiksi alkuperäisiin Classic-ohjaimiin verrattuna. Laadusta pientä miinusta kun toisesta halvaantui näppäin melko vähäisellä pelimäärällä.
- Kutajärvi, Finland - ()
5/5 Ohjain on toiminut jo vuoden päivät mainiosti ja kovassakin käytössä ohjausnappulat ovat vieläkin kunnossa. Jos tulee toimeen langallisella ohjaimella, niin tämän ohjaimen hankinta on onnistunut ratkaisu.
- Siuro, Finland - ()
1/5 Startti

nappula

ei

toiminut.....

Eli ei

pelaa
- Toivala, Finland - ()
4/5 Ohjain toimii kuin ajatus. Itse pelailen gamecubella ja laite on toiminut niinkuin pitääkin. Pakko ostos kaikkille kellä kyseinen konsoli on ja ei ole neljää ohjainta! Ohjain itseasiassa parempi kuin suur tuottajalta ostettu. Kaikki napit painuu hyvin pohjaan ja tateissa hyvä tuntuma.
- Joutsa, Finland - ()
4/5 Ihan ookoo ohjain, ajaa kyllä asiansa. Toimii kuten aito GC-ohjain, ehkä hiukan jäykempi.
- Espoo, Finland - ()
2/5 Tuote ei todellakaan ole originaaleja metallisia komponentteja vastaava. Ostin yhden tälläisen uutta Smash brosia varten lisäohjaimeksi ja vasen analogitatti hajosi viikon käytön jälkeen. Alkuun tuntuma oli lähes aitoa ohjainta vastaava, mutta pelituntien myötä tatin kuollut alue vain lisääntyi. Lopulta komponentti oli täysin vasteeton ja oikeastaan vain roikkui paikoillaan. Purettuani kyseisen tekeleen huomasin, että koko joystickin komponentti oli murentunut pölyksi (huom. n 10 tunnin pelaamisen jälkeen).

En voi rehellisesti suositella kenellekkään edes tähän hintaan. Aiemmat arvostelijat eivät selkeästikkään ole itse vaivautuneet tuotetta käyttämään.
- Turku, Finland - ()

GameCube & Wii handkontroll

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Denna handkontroll är lämplig för GameCube eller Wii användning. Ergonomiskt utformad, du kan sitta med denna i timmar.


Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti.  Garanti:

3 månader