Nintendo Wii laddningsbart batteripack
Dessa 3600mAh batterier håller dubbelt så länge som vanliga AA-batterier, och har dessutom LED som signalerar aktuell strömstyrka i batterierna.

5/5 Olen Käyttänyt tääätä wii ohjaismessa ja nyt on hyvä kun ei tarvitse pattereita vaihtaa. Halvempi kuin oletin, mutta hintansa väärti. Akku kestää pitkiäkin peli hetkiä täyteen ladattuna. Kehotan muitakin hankkimaan!
- Lahti, Finland - ()
4/5 Tilasin 2 akkua.toinen toimi moiteettomasti.toisessa oli nasta johon lataus piuha valmiiksi vinossa eikä siihen saa johtoa kunnolla laitettua että tulis virtaa.kertaakaan en ole 2 eri johdolla saanu vihreetä valoa akkuun tulemaan..
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Tuote on kätevä wii pelikapulassa.Tuotteen avulla pystyt pelaamaan ilman pattereita.Helppo käyttää,ladattava akku laitetaan vaan kapulaan kiinni ja ladataan.Voit yhdistää laturin wii pelikonsoliin tai verkkovirtalaturiin (ei tule mukana) usb:n kautta.Tuote vastasi hyvin odotuksia.
- Nilsiä, Finland - ()
5/5 Saatuani tämän tuotteen tilaan nyt heti uuden. Valitettavasti luulin sanan setti tarkoittavan kahta ja nyt pitää tilata toinen. :) Laatu hyvä näin pikaisella kokeilulla ja lataus USB piuhalla joka tulee mukana.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Tilasin kolme pakettia, niin voi yksi olla latauksessa, jos kaksi ohjainta on käytössä (yleensä meillä vain yksi ohjain käytössä kerralla). Ajaa asiansa hyvin, akun kestokin on ollut odotettua parempi, eli pärjää paristoille hyvinkin. Hintansa veroinen kapistus, äkkiä säästää paristoihin menevät rahat näillä.
- Toholampi, Finland - ()
5/5 jos toimii, niin patterin vaihtoloppuu
- Himanka, Finland - ()

Nintendo Wii laddningsbart batteripack

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Det har säkert hänt för alla Wii-spelare att batterierna i controllerna har tagit slut mitt i spelandet och det enda som har gått att göra är att avbryta spelet. Riktigt irriterande! Nu behöver du inte längre oroa dig för det, eftersom dessa 3600mAh batterier håller dubbelt så länge som vanliga AA-batterier, och har dessutom LED som signalerar aktuell strömstyrka i batterierna. Du kan enkelt ladda controllerna genom att ansluta dem till konsolen, eller till ett USB-uttag. Det går även att spela medans batterierna laddas.


Specifikationer:

  • Kompatibel med: Nintendo Wii controller
  • Batteri: uppladdningsbart 2.35V, 3600mAh
  • Mått: 8.6x3.8x1.5cm
  • Vikt: 55 g
  • Laddningskabellängd: Ca. 1,4m


Medföljer:

  • 1 x 3600mAh batteri
  • 1 x Laddkabel

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: