Rengöringshävert för akvarium
Rengöringshävert för akvarium

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Marika L.
  Marika L. (2017-05-20)
 • Produktfoto av Marika L.
  Marika L. (2017-05-20)
 • Produktfoto av Kari K.
  Kari K. (2016-08-03)
 • Produktfoto av Kari K.
  Kari K. (2016-08-03)

4/5 Tätä akvaarion pohjalappoa käytetään akvaarion pohjan puhdistukseen eli pohjalian "imurointiin".Lappo tuntui napakalta ja tehokkaalta sekä hoiti hommansa hyvin.Ja tuote vastasi odotuksia.Ja vastasi myös laatu odotuksiin.Hinta laatusuhde on mielestäni kohdillaan.Ja oli hyvä ostos,suosittelen:-)
- Iisalmi, Finland - ()
5/5 toimiva laite mutta letkun kanssa sovitus ongelmia mutta sitten kun saa pelaan niin imee kyllä liat akvaariostahyvin ei mitään moitteita oikeestaan ja hinta sais olla 10e

mutta muuten jees laite
- Sastamala, Finland - ()
3/5 Ostin tämän pohjalapon n. 100L akvaarion siivoamiseen. Hyvää tässä on pumpputoiminen paineistus, jolla saa imun käyntiin pienemmässäkin akvaariossa. Kaikki ok muuten, mutta laposta jäi itse suutin kappale uupumaan, jonka e-ville lupasi lähettää perässä.
- Lahela, Finland - ()
4/5 Tilaamani pohjalappo vastasi hyvin odotuksiani,se on laadukas.No letku oli vähän pitkä omaan akvaariooni mutta sitä oli helppo lyhentää.Lisäksi tuote tuli tosi nopeasti,tässä tapauksessa hintalaatusuhde on kohdillaan.Käytöstä sen verran että hana on tosi kätevä.
- Jalasjärvi, Finland - ()
4/5 Kokoamisessa oli alkuun hankaluuksia , mutta lopulta osat löysivät oikean paikkansa. Toimivuus ja käytettävyys oli kyllä kohdallaan. Kätevää oli esim se kun ei enää tarvitse itse imeä painetta letkuun. Lisäksi letkun päässä oli sulkuventtiili joka helpotti myös osaltaan akvaarion pohjan puhdistusta.
- Maukkula, Finland - ()

Rengöringshävert för akvarium

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Fiffig hävert som fungerar precis som en dammsugare för akvariet. det stora genomskinliga munstycket suger effektivt bort all smuts och slam som bildats på botten av akvariet, och du behöver således inte tömma och städa akvariet på traditionellt sätt.
Munstycket har ett filter, så att inte stenar och mindre fiskar hamnar i slangen, och med ventilens hjälp reglerar du vattenflödet.

För att få maximalt tryck bör du placera avtappningen så lågt ner som möjligt för att optimera hävert-effekten.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: