Handsfree-hörlurar
Här hittar du e-Villes hörlurar och högtalare! Se våra mest populära tillbaka ofta! Bekvämt och billigt utrustning till det lägsta priset e-handel e-Ville! Välkommen!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2015-02-18)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2015-02-18)

5/5 Oikein toimivat ja kevyet kuulokkeet, hinta/laatusuhde kohdillaan. Erinomaiset taskussa kuljetettavaksi koska taittuva pieneen tilaan.
- Koli, Finland - ()
5/5 Näitä kuulokkeita ei voi kuin kehua. Pysyvät päässä tosi hyvin ja ovatkin olleet mukana useimmila lenkeillä. Kestäävät pakkasta tosi hyvin. -30 asteessa toimivat yhtä hyvin kuin lämpimässäkin. Eipä tarvitse kovinkaan usein ladata eli akunkesto on myöskin hyvä. Äänenlaatu on erinomaista niin musiikin kuuntelussa kuin myös puheluissa. Mikrofonikin toimii loistavasti, koska puhekumppani kuule hyvin puheen. Loisto-ostos! :)
- Pudasjärvi, Finland - ()
2/5 Pelkkä lelu. Virtanappi otti kosketushäiriön alle viikossa, enkä saa tätä enää käyntiin kun on kuoret päällä. Piirilevyltä saa mutta aika jännältä näyttää, se nappi on tainnut painua liiän syvälle tms. että toi kuoren nappi saisi sen osumaan. Surkea rakenne siis. Mikkiä en edes ehtinyt testaamaan.
- Kerava, Finland - ()
1/5 ei saanu pelaamaan missään puhelimessa vaikka kuin yritti
- Oulu, Finland - ()
4/5 Mahtavat soundit vemputtimessa. Istuu hyvin päähän ja pysyvät paikoillaan. Ei pahemmin pätki toistaessa musiikkia ja puheluihin vallan erinomainen. Virtanappula hankala kun yrittää sammuttaa laitetta. Hinta/laatukohdillaan. suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Helppo ottaa käyttöön. Siihen hyödyt jäivätkin. Puheluista ei tahtonut tulla mitään. Itse kyllä kuuli, mutta toiseen päähän kuului lähinnä rapinaa. Jäi lopulta hyllyyn.
- Klaukkala, Finland - ()

Handsfree-hörlurar

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Ett trådlöst Bluetooth stereo headset med taltid upp till 7 timmar (standby-tid på 6 dagar). Dessa sportiga hörlurar kräver inte separata batterier. Lämpliga för alla som vill att deras liv ska vara enklare och trådlöst. 
 
Specifikation:

  • Stödjer: MP3/WMA/WAV
  • Frekvens: 20Hz ~ 20kHz
  • USB-kontakt och laddare medföljer

 

Garanti:
 
Produkten har sex månaders garanti. 


Garanti:

6 månader