Edifier K800 -Gamingheadset
Edifier K800 -Gamingheadset

5/5 Ostin sulhaselleni uudet pelikuulokkeet halvalla. On pitänyt kuulokkeista. Hintaansa nähden kuulema aivan loistosetti. Mikäli pelit ovat käynnissä, niin hän ei kuule sanaakaan, vaikka vieressä puhuisin, joten ilmeisesti toimivat vaimon vaimentimena myös...
- Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 10v juipin pelikäytössä olleet ja kehujakin tullut äänenlaadusta , hinta laatu suhteeltaan hirveeeeeeen hyvät :D . Kaveritkin sanoneet että kuuluu loistavasti edellisiin rimpuloihin verrattuna .
- Jokioinen, Finland - ()
3/5 No onhan se vähän rimpulan oloinen mutta toisaalta keveys ja pieni koko on kyllä hyväksikin joskus. (Olisi vielä parempi jos pakkautuisi pieneen tilaan myös mutta eihän tämä malli.)

Aika tasaväkinen marketin 20e hintaluokan kuulokkeiden kanssa, kaikissahan näissä joutuu toistokäyrää korjaamaan ekvalisaattorilla. Tässä mallissa bassopää oli aika hiljainen ja diskantti ylikorostunut mutta ei sentään puuroutunut niin kuin joissain eli säätöjen jälkeen ihan hyvä.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Oon käyttäny pelikäytössä.

Kuulokkeista kuulu kohtalaisen hyvin

Mikrofoni on melko hyvä.

Kestävät ja hyväntuntuiset kuulokkeet.

Johto on tarpeeksi pitkä.
- Varkaus, Finland - ()

Edifier K800 -Gamingheadset

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Trots det överkomliga priset är Edifier K800 mycket lämpligt för aktivt spelande. Kabeln är ca 2m lång och hörlurarna är bekväma att bära även längre sessioner.


Specifikationer:

  • Frekvensområde: 20Hz-20KHz
  • Känslighet: 102dB +/- 4dB
  • Kabellängd: 2m

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: