KANEN KM-510 spelhörlurar
Det är viktigt att välja rätt sorts hörlurar som man känner sig bekväm med och som både ger bra ljud och ser bra ut. KANEN KM-510 spelhörlurar med mikrfon kan kopplas in till din dator med 3.5mm anslutning.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Viljami H.
  Viljami H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Tuomas V.
  Tuomas V. (2015-11-21)
 • Produktfoto av Tuomas V.
  Tuomas V. (2015-11-21)
 • Produktfoto av SK
  SK (2015-10-10)
 • Produktfoto av SK
  SK (2015-10-10)

Våra kunders produktvideor

5/5 Kuulokkeet ovat erinomaiset hintaan nähden. Matalat ja korkeat äänet kuuluvat hyvin. Mikrofoni on myös hyvä vaikka ääni kuuluukin aika pienellä. Kuulokkeiden tiputtua lattialle, toisen kuulokkeen sisällä joku on lähtenyt irti ja kuuloke täten helisee hieman mutta toimii normaalisti
- Ylivieska, Finland - ()
5/5 Kuulokkee istuu päässä hyvin, eivät paina korvia. Äänen laatu on riittävän hyvä musiikin kuunteluun ja skype-puheluitakin olen näillä soitellut, samoin kuin verkkopalavereissa ollut pitkiä aikoja. Hinta ei päätä huimaa näillä ominaisuuksilla joten suosittelen lämpimästi.
- Kolho, Finland - ()
5/5 Käytän tuotetta lähinnä musiikin kuunteluun ja pelaamiseen. Molempiin soveltuu erittäin hyvin. Äänenlaatu yllätti positiivisesti tämänhintaiseksi esineeksi. Basso kuuluuhyvin ja pelissä askeleet myös. Suosittelen.
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Yllätyin kuulokkeiden pienestä koosta. Kuulokkeiden ulkoasu vaikuttaa laadukkaalta ja mikrofonin varsi on tehty helposti taivuteltavaksi. Varsi on myös sopivan mittainen. Itse olen tottunut että mikrofoni on oikealla puolella, mutta kyllähän tällaiseen tottuu nopeasti.

Äänenlaatu on mielestäni erittäin hyvä ottaen huomioon, etteivät nämä ole ensisijaisesti musiikin kuunteluun, vaan esimerkiksi skypettelyyn. Kuulokkeissa ei ole kuppeja, joten ulkomaailman äänet kuuluvat jonkin verran niitä käytettäessä. Tämä on hyvä jos ei tarvitse täydellistä immersiota, kuten esimerkiksi peleissä tai musiikin kuuntelussa.

Kuulokkeet ovat kevyet päässä eivätkä ne paina korvanlehtiä lyttyyn. Kaiken kaikkiaan toimivat kuulokkeet pikkurahalla, suosittelen.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Pelikuulokkeiksi oikein toimivat. Tietenkään tähän hintaan ei kannata odottaa parasta äänentoistoa (musiikin kuunteluun ei paras mahdollinen). Äänieristys ei kovin hyvä, joka toisaalta on hyvä asia - helpompi puhua mikkiin. Suosittelen!
- Koria, Finland - ()
5/5 Vanhat Microsftin kuulokkeet joutuivat petoeläimen hampaisiin ja piti saada kohtuulliset kuulokkeet tilalle.

Jonkin verran odotettuani kuulokkeet saapuivat postiin. Mitään sanomaton, hieman ryttääntynyt pahvilaatikko herätti hieman huolestunesiuutta. Varsinkin, kun pakkauksen sisällä ollut muovilaatikko oli osittain hajonnut. Kuitenkin kokeillessa laite on ollut yllätys.

Liitännät tietokoneelle ovat toimivat, eikä häiriöääniä oikeastaan esiinny.

Musiikin kuuntelussa hintatasoonsa nähden hyvät.

Kuulokkeet hankittiin pelikuulokkeiksi, jolloin tarpeen tullen pitää pystyä kuulemaan myös ympäristöä. Tämä onnistuu hyvin.

Mikrofoni on jämäkän tuntuinen ja taittuu nätisti pään päälle.

Edullinen ja suht loistava ostos.
- Tampere, Finland - ()

KANEN KM-510 spelhörlurar

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt
Det är viktigt att välja rätt sorts hörlurar som man känner sig bekväm med och som både ger bra ljud och ser bra ut. KANEN KM-510 spelhörlurar med mikrfon kan kopplas in till din dator med 3.5mm anslutning. Ett perfekt val för spel, skype samtal eller för att lyssna på musik.

Specifikationer:

 • Anslutnings Diameter: 3.5mm
 • Känslighet: 108dB/mW
 • Hörlursimpendans: 50mW
 • Frekvens: 10-23,000 Hz
 • Färger: svart, vit