Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Pälstrimmer
Med dessa kan du trimma ditt djurs päls utan att skapa onödig stress.

5/5 Kertaalleen ehtinyt nyt tällä koiran trimmailla. Leikkaus oli todella vaivatonta, terä leikkasi hienosti ja eleettömästi. En edes huomannut että oli akkukäyttöinen, ilman piuhaa oli mukava tuo leikkely suorittaa! Edellinen trimmeri oli verkkovirtakäyttöinen, kalliimpi, mutta paljon huonompi. Ehdottomasti hintansa väärti, jos vain kestää pidempäänkin käytössä.
- Hämeenkyrö, Finland - ()
4/5 Laite ososttautui käteväksi käyttää. Aluksi koiramme kiemurteli ihmeissään, että mikä tuo surisija oikein meinaa, mutta nykyään selvästi oikein nauttii trimmauksesta. Helppo ja toimiva.
- Julkujärvi, Finland - ()
3/5 helt ok funkar bar. med tanke på priset är det helt ok att använda, batteriet är lite kort tid på men annars helt ok. kvalitetskänslan är inte på topp lite plastig
- Norsborg, Sweden - ()
5/5 Toimii hyvin takkuisellekin turkille. Tykkään, edullinen tosi tarpeeseen. Meillä kreikkalainen pitkäkarvainen pentu tuli, kasvatti suomiturkin ja kusessa oltiin. Nyt lähtee hyvin ennen kesää turkki, ei satuta, eikä revi.
- Sastamala, Finland - ()
4/5 Toimi hurtalle iokein hyvin, piti ehkä vähän keskimääräistä leikkuria enemmän ääntä mutta loppu tulos oli kelvollinen. Hinta aika lähelle samaa kuin halpakaupoissa suomessa.
- Paihola, Finland - ()
4/5 Pieneen siistiminen erittäin hyvä, tassukarvat, korvat ja kuono.

Hinta kohdillaan. :)

Erittäin näppärä käyttää, kun ei tarvitse johtoon sekaantua.
- Kurjenkylä, Finland - ()

Pälstrimmer

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp
Allmänt:

Speciellt på sommaren är det skönt för ditt husdjur att minska lite på den tjocka pälsen. Med denna trimmer går det lätt. Medföljer gör tre olika storlekar och en förtunnare. Med dessa kan du trimma ditt djurs päls utan att skapa onödig stress. Keramisk ände som inte rostar och håller sig bra länge. 

 

Specifikationer:

  • Mått: 150 x 43 x 30mm
  • Vikt: 100g

 

Medföljer:

  • 1x Trimmer
  • 3x Ändar (12mm/9mm, 6mm/3mm, ohentaja)
  • 1x Rengöringsborste
  • 1x Oljeflaska
  • 1x Laddare

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti. 


Garanti:

6 månader

179 SEK + moms (läs mer)
Norm. 229
Antal  Lägg i kundvagnen »

Skickas från vårt kinesiska lager. Produkten är för tillfället slutsåld och beräknad leveranstid är 4-6 veckor. Observera att förtullning krävs vid beställningar från detta lager och att moms tillkommer.
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: