Ihopvikbar mat/vattenskål till husdjuren
Fiffig matskål till husdjuren som tar lite plats och är därmed lätt att ta med på resor och vandringar.

Våra kunders produktvideor

4/5 Hyvä juomakuppi koiralle reissuun. Käyttäjäryhmä ollut oikein tyytyväinen kuppiin. Muista kupeista ei ole juurikaan juonut reissussa ollessa. Nyt oli kuppi kelvannut.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hieman pienehkö kuppi. En tiedä lukiko ilmoituksessa miten iso tuo on, mutta 2dl taitaa olla jo liikaa vettä tuohon. Mutta kyllä se autossa menee hätävarana.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Kätevä matkakuppi, taittuu todella pieneen tilaan ja kulkee hyvin mukana. Sopivan kokoinen pienelle koiralle. Avattuna on riittävän tukeva ettei romahda kesken käytön.
- Turku, Finland - ()
5/5 Yllättävänkin käytännölliseksi osoittautunut juomakuppi kääpiöpinserillemme. Aina reissussa mukana! Kestävän oloinen ja kokoontaitettavuus on iso plussa. Ei miinuksia.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Juomakuppi on erittäin käytännöllinen. on mm käytetty kun ollaan liikkeellä autolla ja koiralle tulee jano. on helppo kaataa ylimääräinen vesi takaisin pulloon. ja sitten kuppi kasaan ja pois.

olen jo tilannut toisen varakupin.
- Evitskog, Finland - ()
5/5 Todella hyvä tarkoitukseensa. Jämäkkä ja sopivan kokoinen pienelle koiralle. On ollut muiden valmistajien vastaavia kuppeja ja ovat olleet paljon löysemmästä muovista ja pehmentyneet ajanmyötä lisää toisin kuin nämä. Menee pieneen tilaan ja mukana kiinnityslenkit joilla kupit saa mukaan vaikka ulkoiluretkelle vyölle roikkumaan.
- Rovaniemi, Finland - ()

Ihopvikbar mat/vattenskål till husdjuren

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Fiffig matskål till husdjuren som tar lite plats och är därmed lätt att ta med på resor och vandringar. Finns i flera olika färger. Lätt att vika ihop och vika ut.


Specifikationer:

  • Storlek: 4dl
  • Mått: 13 x 9,5 x 5,5 (ihopvikt endast 1cm tjock)
  • Material: Plast

Garanti:

3 månader