Dryckesflaska med skål till hunden
Fiffig lösning på ett ständigt återkommande problem för hundägare.Denna flaska har inbyggd skål, och bara genom att vinkla upp flaskan ur skålen så rinner vatten ur flaskan och ned i skålen.

4/5 En ole vielä käyttänyt laitetta mutta näyttää ja tuntuu hyvältä meidän tarkoitukseen. Ainoita tuotteita jotka tuli ajoissa perille. Voin suositella muillekkin.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Pienelle koiralle oivallinen reissujuomapullo, menee varsin pieneen tilaan. Otettiin näistä se isompi ja sekin tuntuu melko pieneltä, mutta toimii tuommoisella n.13kg koiralla näemmä ihan mukavasti vaikka vasta kotona onkin vaan testailtu
- Imatra, Finland - ()
3/5 Näppärä ottaa mukaan, mutta hieman liian pieni meijän sesselle. Toki hintansa puolesta voisi ostaa useammankin. "Juomaosa" voisi olla hieman leveämpi. +++

Näppärä ottaa mukaan, mutta hieman liian pieni meijän sesselle. Toki hintansa puolesta voisi ostaa useammankin. "Juomaosa" voisi olla hieman leveämpi. +++
- Oulu, Finland - ()
3/5 Tuote ei ole vielä saapunut, mutta arvostelu oli pakko tehdä viimeistään tänään. En voi kommentoida. Tuote ei ole vielä saapunut, mutta arvostelu oli pakko tehdä viimeistään tänään. En voi kommentoida.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Muuten ihan hyvä mutta, kannattaa kattoo ettei koira innostu pureen laitetta, juo ja sitten pois, muuten tulee ainakin mun koiralta takas kappaleina.
- Hanko, Finland - ()
4/5 Kätevä mukaan otettavaksi reissuille, helppo käyttää myös autossa. Isompi pullo riittää hyvin pienellä koiralle, mutta isolle aivan liian pieni.
- Lohja, Finland - ()

Dryckesflaska med skål till hunden

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Fiffig lösning på ett ständigt återkommande problem för hundägare.
Denna flaska har inbyggd skål, och bara genom att vinkla upp flaskan ur skålen så rinner vatten ur flaskan och ned i skålen. Perfekt när du är ute med hunden på språng!


Specifikationer:

  • Volym: 250ml

Garanti:

6 månader