Skyddspresenning till bilen
Praktisk presenning att fästa i baksätet på bilen. De flesta hundägare känner igen sig i problemet med leriga tassar när hunden ska in i bilen. Med denna presenning är detta inte längre ett problem.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-04-15)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-04-15)

Våra kunders produktvideor

4/5 Peittää hyvin koko takapenkin ja kiinnittyy helposti remmien avulla. Puhdistus vaikuttaa sujuvan helposti, tosin kunnon kurakeleillä ei ole vielä tullut testattua.
- Turku, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote jos omistaa koiran . Myös pienten lasten kanssa hyvä olla olemassa. Ei rikkoudu helposti.
- Uusikaupunki, Finland - ()
3/5 Tuote täydellinen pettymys ja kuva ei vastaa tuotetta muuta kuin väriltään. En ostaisi jos olisin tämän tiennyt. Aivan liian pieni ja vaikea käyttää. Sopisi vain yhdelle istuimelle eikä koko takapenkille miten kuvassa!
- Turku, Finland - ()
5/5 Erittäin kätevä asentaa ja poistaa penkiltä. Koirien kuratassuja varten aivan täydellinen, puhdistus onnistuu harjaamalla hiekat pois ja pyyhintä nihkeällä sillointälöin riittää.

Kun kyyditsee ihmisiä, suojan poistaa hetkessä ja penkki on alta puhdas ja irtokarvojakaan ei ole lainkaan, eli suosittelen kaikille lemmikin omistajille!!!
- Masala, Finland - ()
5/5 Asiallinen suojus. Outo haju. kannattaa tuulettaa ennen käyttöönottoa, varsinkin jos autossa on kuuma.
- Hyllykallio, Finland - ()
4/5 Muuten käyttökelpoinen, mutta kiinnitys olisi saanut olla parempi, kun koira liikkuu, ei pysy paikallaan. Ostin etupenkille kapeamman.
- Tervajoki, Finland - ()

Skyddspresenning till bilen

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Praktisk presenning att fästa i baksätet på bilen. De flesta hundägare känner igen sig i problemet med leriga tassar när hunden ska in i bilen. Med denna presenning är detta inte längre ett problem. Fungerar också finfint för exempelvis transport av bildäck, eller andra större smutsiga föremål. Presenningen har remmar som gör fastsättning och borttagning enkel. Finns i två storlekar, den mindre skyddar endast ett säte, och är praktisk att exempelvis ha på förarsätet när man själv är ute i smutsiga ärenden.


Specifikationer:

 • Material: Oxfordtyg
 • Lätt att fästa
 • Tvättbar i maskin
 • Mått:
  • Liten: 114x54cm
  • Stor: 134x134cm