Visselpipa hundträning
Du kan enkelt justera hur högt ljud den för med sig genom att rotera på mitt partiet som du finner ovantill på visselpipan.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)
 • Produktfoto av Markus R.
  Markus R. (2014-11-18)

Våra kunders produktvideor

4/5 När jag fick hem visselpipan och skulle testa den genom att blåsa lite lätt i den, så flög min hund upp ur soffan och var framme vid mig på ett kick :-), så den verkar funka bra.
- Borås, Sweden - ()
5/5 EI MITÄÄN MOITITTAVAA ! ON HYVÄ APU KOIRAN KÄSKYTTÄMISESSÄ JA OPETTAMISESSA ! KOIRMME TOTTELEE PILLIÄ OIKEIN HYVIN ! HINTANSA VÄÄRTTI JA LAADUKAS LAITE ! SUOSITTELEN ! HYVÄ OSTOS !
- Pitkäjärvi, Finland - ()
4/5 Tuote edullinen ja helppokäyttöinen sekä laadukas. Suosittelen hankkimaan jos tuotteelle käyttöä tai vaikka vain huviksi. Olen ikkunasta muiden koirille huvikseni pippiä puhaltanut ja katsonut mitä tapahtuu. :)
- Turku, Finland - ()
5/5 Toimii oikein hyvin. Hyvin pystyy säätämään sävelkorkeutta, mutta samalla saattaa toinen osa irrota jos on avaimenperänä, kun kierteet ei ole riittävän pitävät. Kierrelukitetta tai palanen teippiä väliin ehkäpä.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimi hyvin, laadukas, ei itää moitimistä.

Simpeli pilli joka tekee tehtävänsä.

Ainoa juttu mitä vois olla hävää paketissa, olisi pikku pussi ja kaulanarua tai vastava.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Koiramme tottelee pillin ääntä välittömästi ja tulee luokse. Suosittelen ehdottomasti muillekin. Hinta kohdallaan. En keksi moitteen sanaa.
- Tampere, Finland - ()

Visselpipa hundträning

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Visselpipan är avsedd för hundar främst. Du kan enkelt justera hur högt ljud den för med sig genom att rotera på mitt partiet som du finner ovantill på visselpipan. Det finns även en ring så du kan fästa den på halsbandet ifall du önskar.


Specifikationer:

 • Storlek: 5cm