Skyddsfodral till Xiaomi 10000mAh powerbank
Skyddsfodral tillverkat av silikon som sitter som gjutet kring powerbanken och gör den mycket greppvänlig.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jussi H.
    Jussi H. (2016-09-12)
  • Produktfoto av Ake
    Ake (2016-01-19)
  • Produktfoto av Petri R.
    Petri R. (2015-12-20)

4/5 Todella hyvä suoja varavirtalähteelle mutta olisi saanut olla hieman halvempi ja odotin antaa että paremman tartuntapinnan mutta loppujen lopuksi ajaa kyllä asiansa.
Jaakko - Turku, Finland - ()
5/5 Tuote on tuntunut hyvälta ja laadukkaalta. Istuu täydellisesti virtalähteeseen. En keksi mitään huonoakaan tästä tuotteesta eli voin suositella jos et halua naarmuja virtapankkiisi
Ilmari - Pohjaslahti, Finland - ()
3/5 Suojakuori asettuu varavirtalähteen päälle tiukasti joten ei ole pelkoa suojan vahingossa irtoamisesta. Pinta on hyvin pitävä joten varavirtalähde ei luuskahda kädestä kuten voisi tapahtua ilman suojakuorta. Hinta on turhan korkea sillä kyseessä on pelkkä silikoninen putkilo.
Jussi H. - Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Iso plussa hyvästä Oranssista. Turhan harvoin tekniikkaa saa oranssina. Nyt on varavirtalähteellä hyvä kolhusuoja ja virtalähde öytyy värinsä ansiosta helposti laukusta.
Minna R. - Sunila, Finland - ()
4/5 Hyvä, mutta liikaa hintaa.

Vertaa http://www.aliexpress.com/premium/xiaomi-silicone-case-power-bank.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&origin=y&isViewCP=y&catId=380230&initiative_id=AS_20160812014251&SearchText=xiaomi+silicone+case+power+bank&blanktest=10
Jari J. - Espoo, Finland - ()
5/5 Hyvin istuva silikonisuoja, joka suojaa virtapankin metallikuorta tehokkaasti, antaen samalla mukavamman pinnan virtapankille. Tämän avulla virtapankki pysyy paremmin esim pöydällä ja sen päällä voi pitää puhelinta pelkäämättä sen liukumista/naarmuuntumista.
Juho K. - Kotka, Finland - ()

Skyddsfodral till Xiaomi 10000mAh powerbank

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Skyddsfodral tillverkat av silikon som sitter som gjutet kring powerbanken. Håller ditt reservbatteri fritt från repor och skyddar från stötar och smällar. Gör också powerbanken väldigt greppvänlig och lätt att hitta med dess starka färg.

Välj din favoritfärg, eller köp flera!


Specifikationer:

Medföljer:

  • 1 x Fodral

Garanti:

3 månader

54 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter