Xiaomi Bluetooth spelkontroll
Exklusiv spelkontroll som är designad för att registrera användarens agerande mycket exakt, och de analoga tumknapparna registrerar förändringar så lågt som till 0,172°

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Antti H.
  Antti H. (2017-01-21)
 • Produktfoto av Antti H.
  Antti H. (2017-01-21)
 • Produktfoto av Sam-Peter J.
  Sam-Peter J. (2016-09-18)
 • Produktfoto av Tapio I.
  Tapio I. (2015-12-08)
 • Produktfoto av Tapio I.
  Tapio I. (2015-12-08)

4/5 Tilasin tämän kaveriksi vr-laseille, mutta ikävä kyllä moni vr-sovellus ei tue tätä ohjainta. Onneksi sentään käyttöä löytyy mm. Asphalt 8 pelin kaverina ja siinä käytössä tämä toimii todella hyvin. Laadukkaan oloinen ja toimiva. Hintaistaan arvokkaamman oloinen.
Antti H. - Paloinen, Finland - ()
4/5 Näin halvaksi ohjaimeksi oikein hyvä ja helppokäyttöinen. Ainakin itsellä tämä on pelittänyt tarvitsemissani kännykän peleissä. Melko lailla vastaava muotoilu kuin perinteisessä xboxin ohjaimessa.
Antti N. - Jämsä, Finland - ()
3/5 Ei saanut yhdistettyä Samsung s4miniin eikä lumiaan, tietokone ei löytänyt laitetta. Käyttöohjeita ei ollut, joten voi olla käyttäjässäkin vika. Yhdistää laitteen, mutta ei toimi.

Jämäkän oloinen laite ja pakattu todella hyvin.
Kari K. - Kajaani, Finland - ()
3/5 Ostin tämän käyttääkseni WOTn kanssa tabletilla. Laite ei sovi yhteen,oikean puoleisen stickin pitäisi ohjata maisemaa ,mutta se näyttää vain ylös ja alas , pitäisi myös liikuttaa maisemaa oikealle ja vasemmalle, onkohan ohjain rikki?
Madsr09 - Turku, Finland - ()
5/5 Ohjain on uskomattoman hyvä. Toimii macissä ja android puhelimessa hyvin. Todella laadukkaan tuntuinen ja istuu hyvin käsiin. Helppo käyttöönotto. Uskon että ei tule pettymystä muillekkaan jos ostaa tämän!!!
Sam-Peter J. - Vantaa, Finland - ()
5/5 Laadukkaan tuntuinen ohjain ja pakkaus laatikko. Pelaamaan ei ole vielä päästy, ohjain menee pukin konttiin. Joulun jälkeen sitten näkee oliko ohjain yhtä laadukas toiminnoiltaan kuin päällepäin näyttää. Hinta laatusuhde hyvä.
Tapio I. - Toholampi, Finland - ()

Xiaomi Bluetooth spelkontroll

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Exklusiv spelkontroll från Kinas marknadsledande företag inom smartphones.
Controllern är designad för att registrera användarens agerande mycket exakt, och de analoga tumknapparna registrerar förändringar så lågt som till 0,172°

Den fungerar via bluetooth, har en 3-axlig G-sensor från Bosch och en kraftig vibrationsmotor.

Xiaomis välgenomtänkta design och känsla för kvalitet märks helt igenom och controllern är verkligen bekväm. Den matta ytan ger ett bra grepp och den är dessutom smutsavvisande. Den långa batteritiden dessutom, gör att denna controller är en produkt att varmt rekommendera!


Specifikationer:

 • Bluetooth v. 3.0
 • 3-axlig G-sensor från Bosch
 • Vibrationsmotor
 • Mycket exakta tumknappar som registrerar 0,172° förändring
 • Knappar: A, B, X, Y, meny, bakåt, styrkors, 2 tumknappar, L1,L2 R1,R2

244 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)

Liknande produkter