7" LCD-skärm till bilen
Denna 7" LCD-skärm är oslagbar att ha i bilen för att underhålla passagerarna under en längre resa. Går också att använda tillsammans med backkameror.

4/5 Hyvälaatuinen kuva ja monipuoliset toiminnot. Kaukosäädin on loistava lisä. Käyttöohjeiden niukkuus pudottaa pisteitä, toisaalta netistä löytyy enemmän. Lisäksi johdot saisivat olla pidemmät.
Ville-pekka K. - Kotka, Finland - ()
4/5 näyttö on ihan hyvä näkyyvyys hyvä mutta aurinkoisina päivinä n äin huonosilmäinen ei nää oikein hyvin pilvisellä ja hämärässä oikein hyvä yöllä ei testattu
Rauno L. - Peipohja, Finland - ()
2/5 Surkea tuote. Vaatii adapterin toimiakseen. Kosketushäiriöiden vuoksi kipinöi todella rajusti. Tuote tuntuu laadukkaalta mutta ei toimi esim. Audin sytyttimessä. Tuotteesta puuttuu ns. "pidikkeet" jotka sovittavat plugin paikoilleen.
Aleksi R. - Ii, Finland - ()
5/5 Näytössä on terävä kuva ja toimii mainiosti kuorma-auton peruutuskameran kanssa. peruutuskamera on hevoskärrissä sisällä kuvaamassa hevosia. toimitus nopea.
Marko M. - Vehkataipale, Finland - ()
4/5 Pyöräkuormaajaan asensin tämän. Selkeä kuvanlaatu vuorokauden ajasta riippumatta. Kestää myös hyvin pölyä kun kone on murska,seulonta ja lastaus hommissa
Jukka E. - Iisalmi, Finland - ()
4/5 Traktorin peruutuskameran näyttönä. toimii moitteettomasti. kuva on selkeä. Suosittelen. tuote vastasi täysin odotuksia. jos selkeää näyttöä tarvitsee. tässä todellakin sellainen.
Kari J. - Oulu, Finland - ()

7" LCD-skärm till bilen

★★★★★
★★★★★
34 Produktomdömen

Allmänt:

Denna 7" LCD-skärm är oslagbar att ha i bilen för att underhålla passagerarna under en längre resa. Går också att använda tillsammans med backkameror.  Det är enkelt att använda skärmen som styrs med knapparna på skärmen eller med den medföljande fjärrkontrollen.

 

Specifikationer:

- Monter JS
- LCD-panel
- IR-Support
- Upplösning: 480x234 pixlar
- Bildförhållande: 16:9/4:3
- Använd funktionsknapparna och/eller fjärrkontroll
- Kompatibel med de flesta bilar (fästet justerbart mellan 11-15cm)
- Kontrast: 200:1
- Ljusstyrka: 500 cd/m2
- Videoformat: PAL/NTSC
- Rekommenderad drifttemperatur: -10°C till +50°C
- Strömförbrukning: 7 W
- Driftspänning: DC 12 V

 

Paketet innehåller:

- 1x LCD-skärm
- 1x Fjärrkontroll
- 1x Bruksanvisning

 

Garanti:

Produkten har sex månaders garanti.


Garanti:

6 månader

435 SEK + moms
eller 46SEK /månad
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter