Diel Android endoskop 10m / 7.0mm
Mycket praktiskt endoskop till Android-telefoner. Anslut endoskopet via microUSB-porten på din lur så kan du använda luren som monitor.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kari Ä.
  Kari Ä. (2017-07-05)
 • Produktfoto av Kari Ä.
  Kari Ä. (2017-07-05)
 • Produktfoto av Jukka V.
  Jukka V. (2017-01-09)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kuvanlaatu ihan OK ja esim. suorien putkiosuuksien kuvaus sujuu mutta johto on sen verran taipuisa, että mutkaosuudet ovat vaikeita ja lattiakaivot lähes mahdottomia. Pikkurakosten tutkiminen seinästä onnistuu, joten aika neutraali tunne ostoksesta. Ei huippu mutta ei myöskään surkimus.
- Naantali, Finland - ()
4/5 Tuote on vastannut hyvin odotuksia ja oli aivan kuvauksen mukainen. Toistaiseksi käyttö rajoittunut jääkaapin taakse kurkkaamiseen ja muutaman kaapin sokkelin kunnon tarkistamiseen. Jotta koko pituutta pääsee järkevästi hyödyntämään vaatii kaverikseen jotain jäykisteputkea, pelkiltään työntäminen ja suuntaaminen muuten vaikeaa, mutta eiköhän tällä vaikka ilmastointi putkia sitten tarkastele vaikkapa viemärirassia tai puutarhaletkua apuna käyttämällä. Suosittelen edulliseksi tarkistuakameraksi ahtaille paikoille.
- Jämsä, Finland - ()
3/5 Liitäntä windows 10 tietokoneeseen onnistui, kuva vaikutti aika hyvältä. Sensijaan Samsungin matkapuhelimeen en ole saanut sitä liitettyä, en löytänyt tukiohjeita.

käytettyvyys olisi parempi kun saa kuvan kännykkään.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Ei ollut hyvä ostos, kun ei tominut puhelimessa eikä tabletissa. Puhelimena Honor 6 ja Tabletti Acer Iconia One 10 B3-A32. Toimi Windows 10 kannettavassa, mutta kun tarvitsin sen Androit laiteeseen -> laiton palautukseen. Ei ollut kuvanlaatu kovin kummoinen, tosin en muuta kuin kokeillut toimiiko endoskooppi millään laitteella.
- Jämsä, Finland - ()
3/5 Eipä pysty sanomaan mitään. Kiinan paketti hukkui matkalla. E-ville korvasi hukkuneen tavaran rahan sijasta krediittinä asiakastilille. Lienee kuitenkin tyhjää parempi.
- Nokia, Finland - ()
2/5 Supimetällä katsonu luolasta tabletilla koiran haukkua , mutta se ei toiminu kännykällä vaikka piti tietojen mukaan hankalaa oli räplätä tablettia ja raahata sitä hiekka paskassa..muuten kyllä toimi
- Kuopio, Finland - ()

Diel Android endoskop 10m / 7.0mm

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars returrätt

Mycket praktiskt endoskop till Android-telefoner. Anslut endoskopet via microUSB-porten på din lur så kan du använda luren som monitor. Kameran är 7mm tjock och den totala längden på kabeln är 10 meter. Skyddsklassad enligt IP67 och har 6st lysdioder med justerbar intensitet för optimal bild. 

Installationen går riktigt snabbt. Scanna QR-koden som finns på förpackningen eller installera apk-filen som finns på den medföljande CD-skivan. Appen är riktigt praktisk och du kan bl.a. justera färger och lagra bilderna på ett smart sätt. 

Från Play Store kan du också ladda ner andra appar som fungerar med detta endoskop, exempelvis CameraFi - USB Camera / Webcam


Specifikationer:

 • Kamera: 1/6 VGA CMOS 300K
 • Längd: 10m
 • Kabeltyp: Mjuk & smidig
 • Upplösning: 640 x 480, 30fps
 • USB-gränssnitt: USB 2.0
 • Vattentät: IP67
 • Kamerastorlek: 7,0 mm
 • Bildvinkel: 66 grader
 • Belysning: 6x LED
 • Kompatibla operativsystem: de flesta Android-telefoner (Samsung, Huawei, Xiaomi, Sony, HTC m.fl.) Din telefon måste dock ha OTG stöd. Kontrollera om din telefon har OTG stöd Genom att ladda ner USB OTG Checker -appen från Play Store.

Garanti:

6 månader

499 SEK Inkl. moms 25%
eller 46SEK/månad
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 18 h 36 min och 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)  

Liknande produkter