10" vattentåligt skydd
När du gör aktiviteter nära vatten är denna produkt helt rätt för att skydda din surfplatta från vatten, till och med om du dyker!

4/5 Toimiva ja laadukkaan tuntuinen suojus. Ei ole vielä joutunut rankkoihin olosuhteisiin.
- Orivesi, Finland - ()
5/5 Ei paremmasta väliä, jouduin veneellä kauheaan myrskyyn ja vesisateeseen, pystyin samaan aikaan kuunnella radioa I-Padin kautta.

Tämä pelastaa kalliin laitteesi-

Tomi Ihander
- Vantaa, Finland - ()
Suojus ylitti odotukset.

Aluksi materiaali tuntui jäykähköltä ja saumojen viimeistely hiukan karkealta, mutta hetken hiplailun jälkeen pussi on ihan mukavan tuntuinen.

Kauluksessa on kolme minigrip-tyyppistä suljinta, ja lisäksi kaulus käännetään vielä rullalle ja suljetaan neppareilla.

Kosketusnäytön käyttö onnistuu ikkunan läpi yllättävän sujuvasti - käytännössä ilman mitään haittaa. Kummallekin kameralle on ikkuna, ja ne toimivat ihan hyvin.

Äänenvoimakkuuden säätimetkin ovat helposti käytettävissä ja pussissa on läpivienti kuulokkeita varten. Mukana tulivat in-ear-kuulokkeet, joissa on korvan ympärille kiertyvät sangat ja kolmet vaihdettavat tulpat. Kuulokkeet ovat hyvin säädettävät, kevyet ja istuvat paremmin kuin monet muut, mutta toistavat vain korkeita taajuuksia. Pussin ulkopuolella olevalle kuulokepistokkeelle ei ole mitään suojausta, joten se voi kyllä kärsiä, jos pussin kanssa ui pitkään suolavedessä.

Kyllä tämä varmasti pitää pädin kuivana sateessa ja uima-altaaseen pudotettaessa.
- Espoo, Finland - ()

10" vattentåligt skydd

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
General:

När du gör aktiviteter nära vatten är denna produkt helt rätt för att skydda din surfplatta från vatten, till och med om du dyker! Låsmekanismen säkerställer att din apparat hålls skyddad hela tiden. 

Storlek: 312 x 210 x 17mm (upp till 10" surfplatta)

 

Medföljer:

  • 10" skyddskal
  • Band runt halsen

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt.