USB billaddare iPod, iPhone3
Nu kan du ladda din iPod och iPhone 3G/3GS telefonmodeller i din bil!

4/5 Pakkaus piti sisällään sen mitä tuotekuvauksessa luvattiin. Laturin kuori on kovaa ja liukkaan tuntuista muovia. Mielestäni hinta on kohdillaan siihen nähden mitä pakkaus pitää sisällään. Laturi on ostettu lahjaksi ja mitään negatiivista en ole kuullut lahjan saajalta, joten oletan että on tuote on ollut mieleinen.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tuotteen avatessa huomasin, että siinä olikin kaksi usb paikkaa mitä en ollut huomannut tilatessani tuotetta. Saa vaimonkin puhelimen ladattua samaan aikaan tai jotain muuta. Mukana tuotteessa olis Iphoneen sopiva 30 piikkinen laturin johto. Tuote on jämäkkä auton tupakansytyttimsessä eli ei heilu, kuten monet muut laturit. Laturin johto on 0,5m pitkä mutta riittää loistavasti autoon. Mikäli tarvitsee takapenkille asti johtoa, on syytä tilata pidempi. Valkoinen väri on kuin applella. Tuote toimii ja on käytännössä hyvä. Latausteho tuotteessa on hyvä ja nopea laturi ns. pikalaturi. Suosittelen kyllä jokaiselle, jonka tarvitsee autossa latailla elektronisia laitteita.
- Pori, Finland - ()
5/5 Todella hyvä ja hintansa arvoinen laturi. Johto hieman kankea ja hieman liian lyhyt. Ehkä alkukankeutta. Tosin myös Applen oma johto saman pituinen..
- Järvenpää, Finland - ()
3/5 Kesti juuri takuuajan, kunnes lakkasi toimimasta. Merkkivalo syttyy yms, mutta ei vaan lähde lataamaan.
- Pori, Finland - ()
Laturi oli juuri sellainen kun tuotekuvauksessa luki. Tuntuma on muovinen johtuen siitä, että se on muovia. Jämäkkä ja helppokäyttöinen. Myös liittimet menevät paikoilleen helposti.

Ainoana miinuksena on melkoisen kirkas sininen valo, joka pimeällä ajaessa haittaa näkemistä.
- Naantali, Finland - ()
4/5 toimii hyvin, laadukkaan tuntuinen. suosittelen.
- Järvenpää, Finland - ()

USB billaddare iPod, iPhone3

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Nu kan du ladda din iPod och iPhone 3G/3GS telefonmodeller i din bil! Placera bara laddaren i cigarettändaruttaget och andra änden i enheten. Så till exempel kan du lyssna på musik utan avbrott under långa bilresor utan rädsla för att batteriet kommer ta slut. Enheten är alltid klar för användning vart du än reser med bilen.

 

Tekniska specifikationer:

- Kompatibel med iPod och iPhone 3G/3GS till
- Spänning tillförda effekten för 12-24V DC
- Spänning uteffekt 2xUSB 5V DC 1000 mA
- Automatisk avstängning trängsel

 Garanti:
Produkten har 6 månaders garanti.


Garanti:

6 månader