Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Tronsmart VoltiQ C24 2x 2.4A USB-billaddare
Tronsmart VoltiQ C24 2x 2.4A USB-billaddare med två smarta laddningsportar ser till att du alltid laddar enheterna snabbt och med full effekt.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jukka O.
  Jukka O. (2017-09-28)
 • Produktfoto av Jukka O.
  Jukka O. (2017-09-28)

4/5 Mukavan huomaamaton pieni laturi ja tehoakin vaikuttaisi olevan luvatusti. Edellisestä teho tippui pikkuhiljaa, tästä ei vielä osaa sanoa.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Hyvin toimiii ja jaksaa ladata kahta puhelinta samanaikaisesti. Ainoa "huono" puoli on se, että tämä on niin lyhyt että irrottaminen on hieman vaivalloista. Omassa autossa tämä on ollut kyllä jatkuvasti kiinni, muutaman kerran lainattu toiseen autoon, kun on kaksi USB-liitäntää.
- Äänekoski, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvin toiminut muutaman kuukauden ja on/toimii juuri niin kun olettaisikin. Ei kuumene. Jos nyt jotain pitäisi sanoa niin hiukan vaikea saada irti kun uppoaa kokonaan pistorasiaan.
- Yliskulma, Finland - ()
4/5 Näppärän kokoinen laturi autokäyttöön. Tuntuu liioittelulta että latausvirta olisi 2,4A, kun puhelin ei meinaa latautua nopeasti, vaikkei käyttäisikään laitetta latauksen aikana.
- Pekola, Finland - ()
4/5 Ihan toimiva peli ollut autossa. Eipä tältä tuotteelta nyt oikein muuta odota kuin, että siihen saa kaksi kaapelia kiinni toimivasti ja se on toteutunut.
- Pori, Finland - ()
4/5 Tämä on ostettu venekäyttöä varten. Ei vielä päästy käyttämään. Autossa testattu pikaisesti ja toimii ok. Näppärän kokoinen ja varmasti kesällä erittäin tarpeellinen.
- Unaja, Finland - ()

Tronsmart VoltiQ C24 2x 2.4A USB-billaddare

★★★★★
★★★★★
1 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 12 mån garanti
 • 30 dagars öppet köp

Tronsmart C24 är kanske världens minsta 2,4A USB-cigarettändar-laddare för bilen. Den intelligenta VoltiQ tekniken ser till att laddningsströmmen anpassar sig till enheten, beroende på situationen, och erbjuder alltid en lämplig maximal effekt för att minimera laddningstiden .

Varje USB-port har sin egen, integrerade systemkrets som är oberoende av den andra portens funktion. Använd laddaren på ett säkert sätt, eftersom den är skyddad från kortslutningar.


Specifikationer:

 • Kompatibilitet: iPhone, iPad, Android
 • Storlek: 7,2 x 3,4 x 2,6 cm
 • Vikt: 27g
 • DC i: 12-24V / 2,5A
 • DC ut: 2x 5V / 2,4A (VoltiQ)

Medföljer:

 • 1 x Tronsmart VoltiQ C24 2x 2.4A USB-billaddare

Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

139 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 3 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

Tid tills ordern behandlas 10 h 15 min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: