Avslappnad ryggsäck, 4 färger
En avslappnad, stilren ryggsäck för män som passar till t,ex, skolan, fritiden eller dagsutflykten.

5/5 Tässä hyvä ja kestävä reppu moninaiseen käyttöön.Itselläni kulkevat mukana niin frisbeet,juomapullo kuin eväätkin.Materiaali on mieluisan tuntuista vaikka on pelkästään t-paita ihon ja repun välissä,kantohihnat ovat leveät ja tsi tukevan tuntuiset,reppu ei niinsanotusti vatkaa selässä.Kaikenkaikkiaan todella hyvä ostos ja oon ollut tosi tyytyväinen,suosittelen kaikille,ylivoimainen reppu muihin samanhintaisiin verrattaessa.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Kiva perusreppu. Tulee mieleen vanhanaikaiset koulureput. Tuntuu myös vahvatekoiselta. Kaunis väri sävy. En vielä niin paljon ehtinyt käyttää että kestävyydestä voisin kertoa.
- Luvia, eurajoki, Finland - ()
4/5 Juuri oikeanlainen reppu omaan tarpeeseen ja hinta/laatusuhde ylitti odotukset. Ostin repun lähinnä käsimatkatavaroille lentokoneeseen. Tuli Kiinasta nopeammin kuin osasin odottaa.
- Helsinki, Finland - ()
Jämäkkä reppu. Mittojen puolesta sopii lentomatkalle käsimatkatavaroita varten. Monta taskua ja näppärästi remmikiinnityksissä myös neppi. Materiaali vaikuttaa kestävältä, eikä parin kuukauden jälkeen näytä vielä yhtään käytetyltä.
- Hyvinkää, Finland - ()

Avslappnad ryggsäck, 4 färger

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

En avslappnad, stilren ryggsäck för män som passar till t,ex, skolan, fritiden eller dagsutflykten. Gjord av tyg och har tre mindre fack i framdelen av väskan, vari du lätt kan förvara alla dina smågrejer och mobil. De läderliknande detaljerna ger den en fin design. 

Detta är en ryggsäck för den som bryr sig om hur deras ryggsäck ser ut. Det är ingen poäng med att bära runt grejerna i närbutikens plastpåse när du kan använda denna istället. 


Specifikationer:

  • Material: tyg
  • Storlek: 18x32x54cm

Produkter du kanske är intresserade av: