Bag organizer - reseorganiserare
Praktiskt fodral för alla dina viktigaste tillhörigheter som du har med på resan.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Nina K.
    Nina K. (2016-09-05)
  • Produktfoto av Suvi S.
    Suvi S. (2016-06-12)

4/5 Toimii hyvin tarkoitukseensa. Paljon erikokoisia taskuja, kaksi iso myös vetoketjullisia. Kestää hyvin pystyssä erilaisissa laukuissa, kun on täytetty tavaralla, tyhjänä ei pidä muotoaan.
Elina S. - Turku, Finland - ()
5/5 Suosittelen ehdottomasti , on erittäin hyvä käsilaukun siistinä pitämiseen. Kaikki tavarat löytyvät paljon helpommin. Käytän päivittäin laukussa ja vaihdan toiseen laukkuun aina laukkua vaihtaessani. Ennen tavaroita sai hakea pitkin laukun pohjia, nyt ne löytyvät omilta paikoiltaan.
Tuula H. - Tampere, Finland - ()
4/5 Olin aivaan ällistynyt kun olin hakenut käsilaukun organisoijaa ja ne maksoivat lähes kaksi kymppiä. Ja sitten tuli tämä. Kahden viikon kokeilu ja olen iahn myyty. minulla on kotona mesnossa rojun taltuttaminen. Tämä sopii nyt ideologiaani. Järjestys kaikessa.
Leena N. - Juupajoki, Finland - ()
2/5 Ei vastannut odotuksia. Heppoisista materiaaleista tehty, ohut ja muovinen tuote. Oikea hinta tuotteelle olisi 1-2 euroa. Viimeistely heikohko. En usko, että kestää käytössä kovinkaan pitkään. En suosittele nykyiseen hintaan.
Jari V. - Kontioniemi, Finland - ()
4/5 Tuote vastasi odotuksia. Tällä hetkellä ollut käytössä laukussa. Ehkä olisi kaivannut sivuihin vetoketjullisen taskun lisää. Tässä pysyy näppärästi lompakko ja kaikki muu sellainen peruslaukku sisältö :) helppo vaihtaa vaan toiseen laukkuun ja tavarat on varmasti matkassa. Sopivan kokoinen tuote.
Nina K. - Nastola, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä tuote; pitää käsilaukun järjestyksessä ja jokaisella tavaralla on oma paikkansa eikä ylimääräistä roinaa pääsee kertymään (koska niille ei ole paikkaa)! Vaatii toki sen, että ne tavarat laittaa omiin lokeroihinsa, mutta joka on kyllästynyt kaaokseen käsilaukussa, sydämentykytykseen kaupan kassalla tai bensan ollessa loppumaisillaan laukun pohjalta kaiken roinan seasta kukkaroa etsiessä, avaimia hakiessa koti- tai työpaikan ovella jne. hyötyy tästä suuresti. Mun stressikerroin on ainakin laskenut, käsilaukku pysyy järjestyksessä ja käsi-/olkalaukun vaihtaminen ei ole vuosisadan urakka, kun voi napata laukunjärjestelijän laukusta toiseen tuosta vain ja kaikki tärkeät tavarat tulee mukana. Tykkään ja tuottaa iloa joka päivä, vaikkei ulkonäkö olekaan tyylikkäimmästä päästä. En vaihtaisi, en luopuisi! :)
Kati R. - Naantali, Finland - ()

Bag organizer - reseorganiserare

★★★★★
★★★★★
34 Produktomdömen

Praktiskt fodral för alla dina viktigaste tillhörigheter som du har med på resan.
Med denna organiserare har du alltid alla prylar i prydlig ordning, så att du slipper leta genom hela kappsäcken när du behöver dem. Fodralet har många olika fack och fickor, flera med blixtlås, och du har även plats för en surfplatta i den.

Detta är en av våra bästsäljande produkter som har fått mycket beröm och bra recensioner.


Specifikationer:

Mått: 32 x 21cm
Vikt: 0,1 kg

Garanti:

3 månader

45 SEK Info om moms
Norm. 72
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)

Liknande produkter