Bag organizer - reseorganiserare
Praktiskt fodral för alla dina viktigaste tillhörigheter som du har med på resan.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Eveliina S.
  Eveliina S. (2016-12-12)
 • Produktfoto av Eveliina S.
  Eveliina S. (2016-12-12)
 • Produktfoto av Nina K.
  Nina K. (2016-09-05)
 • Produktfoto av Suvi S.
  Suvi S. (2016-06-12)

5/5 Minulla on taipumus hukata tavaroita. Tavarat vain häviävät laukusta...mutta eivät häviä enää, tämän laukunjärjestäjän avulla minäkin saan pidettyä tavarat järjestyksessä. Eikä maksanut paljon.
- Nurmo, Finland - ()
4/5 Hyvä laukun järjestelijä peruskäyttöön. Hinta on edullinen ja kilpailukykyinen varsinkin jos saat jaettua samassa toimktuksessa toimituskuluja E-villen muiden tuotteiden kanssa. On aktiivikäytössä päivittäin.
- Pornainen, Finland - ()
5/5 Juuri sopivan kokoinen järjestelijä keskikokoiseen käsilaukkuun. Hyvä löytö, koska edullisia laukunjärjestelijöitä on vaikea löytää netinkään kautta. Paljon pieniä taskuja, sekä useampi iso tasku, osa vetoketjullisia. Suureen keskitaskuun olisi ehkä kaivannut vetoketjua tavaroiden suojaamiseksi myös, mutta kaikkinensa erittäin toimiva järjestelyratkaisu. Pussin sivuilla olevat nepparit auttavat muuntamaan pussin kokoa sopivaksi tavaroita varten. Pienet nostokahvat tekevät pussin poimimisesta laukun pohjalta käytännöllistä.
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin tarkoitukseensa. Paljon erikokoisia taskuja, kaksi iso myös vetoketjullisia. Kestää hyvin pystyssä erilaisissa laukuissa, kun on täytetty tavaralla, tyhjänä ei pidä muotoaan.
- Turku, Finland - ()
5/5 Suosittelen ehdottomasti , on erittäin hyvä käsilaukun siistinä pitämiseen. Kaikki tavarat löytyvät paljon helpommin. Käytän päivittäin laukussa ja vaihdan toiseen laukkuun aina laukkua vaihtaessani. Ennen tavaroita sai hakea pitkin laukun pohjia, nyt ne löytyvät omilta paikoiltaan.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Olin aivaan ällistynyt kun olin hakenut käsilaukun organisoijaa ja ne maksoivat lähes kaksi kymppiä. Ja sitten tuli tämä. Kahden viikon kokeilu ja olen iahn myyty. minulla on kotona mesnossa rojun taltuttaminen. Tämä sopii nyt ideologiaani. Järjestys kaikessa.
- Juupajoki, Finland - ()

Bag organizer - reseorganiserare

★★★★★
★★★★★
37 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Praktiskt fodral för alla dina viktigaste tillhörigheter som du har med på resan.
Med denna organiserare har du alltid alla prylar i prydlig ordning, så att du slipper leta genom hela kappsäcken när du behöver dem. Fodralet har många olika fack och fickor, flera med blixtlås, och du har även plats för en surfplatta i den.

Detta är en av våra bästsäljande produkter som har fått mycket beröm och bra recensioner.


Specifikationer:

Mått: 32 x 21cm
Vikt: 0,1 kg

Garanti:

3 månader

45 SEK Info om moms
Norm. 72
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter