NatureHike toalettväska
Prisvärd och väldigt praktisk toalettväska för resor och camping.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Suvi S.
    Suvi S. (2016-06-12)
  • Produktfoto av Anttijukka S.
    Anttijukka S. (2015-08-14)
  • Produktfoto av Anttijukka S.
    Anttijukka S. (2015-08-14)

4/5 Kiva laukku, jossa monia taskuja, joten sopii kivasti tavaraa. Laadukkaaltakin vaikuttaa. Käytännöllinen kun varustettu vielä peilillä :D Hintansa väärtti.
Piia K. - Sotkamo, Finland - ()
4/5 Hyvä perussäilytin. Materiaalia selkeästi laadukkaampaa kun monet e-villen matkatavaroiden säilytyspussukat. Tässä hinta-laatusuhde kohtaa aika hyvin. Käytännöllinen, paljon pikkutaskuja ja pinkki väri oli oikein miellyttävän tumma eikä mikään hohtavan räikeä.
Suvi S. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Olisi saanut kooltaan olla hieman isompi. Sopii viikonloppu matkoille, mut pidemmillä reissuilla on itsellä isompi saman tyylinen laukku mukana tai sitten kaksi näitä. Mukava kun saa ripustettua vaikka koukkuun suihkun viereen. Ideana loistava. Mukavat väri vaihtoehdot.
Misukka - Helsinki, Finland - ()
5/5 Näppärä pussi matkustamiseen. Hyvin aukeavat vetoketjut ja hyvin erilaisia taskuja, mihin laittaa erilaisia purnukoita. Kätevää, että pussin sisältöä ei tarvitse purkaa matkustaessa, vaan sen voi laittaa roikkumaan esim. pyyhekoukkuun.
Sannaliina M. - Siuntio as, Finland - ()
5/5 Hyvä idea laittaa laukku naulaan niinkuin Ukko Noa. Siitä on hyvä ottaa peseytymisvälineet. Tai ottaa koko laukku mukaan saunareissulle. Ajatus käyttää nimenomaan laukkua matkailuautossa.
Tuula S. - Keuruu, Finland - ()
4/5 Paketti saapui kohtuullisessa ajassa, verrattuna moniin muihin esim. ebayn kautta tehtyihin tilauksiin. Yllätys, eikä kovin mieluinen, oli kuitenkin väri. Vihreähän tuo on, vaan ei lähellekkään oliivin vihreä, kuten kuvauksen kuvassa on. Tämä oli kirkkaan neon-vihreä. Kuvassa verrokkina oliivin vihreä reppu, joten siitä näkee eron. Muuten laukku vaikuttaa hyvältä ja hintaansa nähden laadukkaalta. Laukkuun mahtuu perustarpeet matkaa varten ja ripustuskoukku on käytännöllinen, koska moninna hotelleissa kylpyhuoneissa ei laskutilaa paljoa ole. Muuten olen tyytyväinen, mutta tuo väri on kyllä kauhea, etenkin kun tuotekuvauksen kuva antaa ymmärtää jotain aivan muuta. Tämä taitaa sitten mennä lapsille käyttöön.
Anttijukka S. - Oulu, Finland - ()

NatureHike toalettväska

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Prisvärd och väldigt praktisk toalettväska för resor och camping. Gjord av hållbart och vattenavvisande syntetmaterial av god kvalitet.
Väskan är riktigt rymlig, har tre större avdelningar, och många mindre fack samt en liten spegel.
Väskan kan hängas upp, vilket gör det lättare att hålla koll på innehållet.


Specifikationer:

Vikt: 150 g
Mått: 220 x 140 x 80 mm.
 

Medföljer:

  • 1 x Toalettväska

Garanti:

6 månader

90 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter