NatureHike toalettväska
Prisvärd och väldigt praktisk toalettväska för resor och camping.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Suvi S.
    Suvi S. (2016-06-12)
  • Produktfoto av Anttijukka S.
    Anttijukka S. (2015-08-14)
  • Produktfoto av Anttijukka S.
    Anttijukka S. (2015-08-14)

4/5 Näppärä kapistus reissuun otettavaksi, hieman pienempi kuin oletin, mutta ajaa asiansa. Näitä ilman en enää reissuun lähde ja reissun jälkeen tulee käyttöön autossa.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Kiva laukku, jossa monia taskuja, joten sopii kivasti tavaraa. Laadukkaaltakin vaikuttaa. Käytännöllinen kun varustettu vielä peilillä :D Hintansa väärtti.
- Sotkamo, Finland - ()
3/5 Roikkuu vessan naulakossa. Matkalla myös ollut mukana ja ihan käypä laukku on. Siististi pysyy tavarat laukussa ja sopivan kokoinen, ei liian iso.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvä perussäilytin. Materiaalia selkeästi laadukkaampaa kun monet e-villen matkatavaroiden säilytyspussukat. Tässä hinta-laatusuhde kohtaa aika hyvin. Käytännöllinen, paljon pikkutaskuja ja pinkki väri oli oikein miellyttävän tumma eikä mikään hohtavan räikeä.
- Siuntio, Finland - ()
5/5 Olisi saanut kooltaan olla hieman isompi. Sopii viikonloppu matkoille, mut pidemmillä reissuilla on itsellä isompi saman tyylinen laukku mukana tai sitten kaksi näitä. Mukava kun saa ripustettua vaikka koukkuun suihkun viereen. Ideana loistava. Mukavat väri vaihtoehdot.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Näppärä pussi matkustamiseen. Hyvin aukeavat vetoketjut ja hyvin erilaisia taskuja, mihin laittaa erilaisia purnukoita. Kätevää, että pussin sisältöä ei tarvitse purkaa matkustaessa, vaan sen voi laittaa roikkumaan esim. pyyhekoukkuun.
- Siuntio as, Finland - ()

NatureHike toalettväska

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Prisvärd och väldigt praktisk toalettväska för resor och camping. Gjord av hållbart och vattenavvisande syntetmaterial av god kvalitet.
Väskan är riktigt rymlig, har tre större avdelningar, och många mindre fack samt en liten spegel.
Väskan kan hängas upp, vilket gör det lättare att hålla koll på innehållet.


Specifikationer:

Vikt: 150 g
Mått: 220 x 140 x 80 mm.
 

Medföljer:

  • 1 x Toalettväska

Garanti:

6 månader