NatureHike toalettväska
Prisvärd och väldigt praktisk toalettväska för resor och camping.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Suvi S.
  Suvi S. (2016-06-12)
 • Produktfoto av Anttijukka S.
  Anttijukka S. (2015-08-14)
 • Produktfoto av Anttijukka S.
  Anttijukka S. (2015-08-14)

5/5 Tämä toilettilaukku on kätevä koska sen sisälle mahtuu melko paljon meikkejä ym. Suljettuna näppärän kokoinen, hyvä vetoketju Toiletin pyyhenaulakossa ollessaan siitä löytyy helposti tarvittavat tuotteet ja matkalla korvaamaton.Siispä suosittelen tätä toilettilaukkua!
- Pietarsaari, Finland - ()
4/5 Näppärä kapistus reissuun otettavaksi, hieman pienempi kuin oletin, mutta ajaa asiansa. Näitä ilman en enää reissuun lähde ja reissun jälkeen tulee käyttöön autossa.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Vaimolle joululahjaksi. Yhtään matkaa ei vielä ole tehty, mutta rouva alustavasti sano, että oli ihan ok. Koko oli suht kohta se minkä ajtuksen saa tuotekuvasta. Vetoketjut toimi ihan hyvin ja muut härpäkät. Ei muuta kuin matkalle ja testaileen.
- Kyröskoski, Finland - ()
3/5 Roikkuu vessan naulakossa. Matkalla myös ollut mukana ja ihan käypä laukku on. Siististi pysyy tavarat laukussa ja sopivan kokoinen, ei liian iso.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Kiva laukku, jossa monia taskuja, joten sopii kivasti tavaraa. Laadukkaaltakin vaikuttaa. Käytännöllinen kun varustettu vielä peilillä :D Hintansa väärtti.
- Sotkamo, Finland - ()
4/5 Hyvä perussäilytin. Materiaalia selkeästi laadukkaampaa kun monet e-villen matkatavaroiden säilytyspussukat. Tässä hinta-laatusuhde kohtaa aika hyvin. Käytännöllinen, paljon pikkutaskuja ja pinkki väri oli oikein miellyttävän tumma eikä mikään hohtavan räikeä.
- Siuntio, Finland - ()

NatureHike toalettväska

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Prisvärd och väldigt praktisk toalettväska för resor och camping. Gjord av hållbart och vattenavvisande syntetmaterial av god kvalitet.
Väskan är riktigt rymlig, har tre större avdelningar, och många mindre fack samt en liten spegel.
Väskan kan hängas upp, vilket gör det lättare att hålla koll på innehållet.


Specifikationer:

Vikt: 150 g
Mått: 220 x 140 x 80 mm.
 

Medföljer:

 • 1 x Toalettväska

Garanti:

6 månader