Förvaringsväska för underkläder
Organisera din resväska ordentligt innan resan så hittar du allt du behöver snabbt och enkelt senare. Detta resefodral för underkläder är en gåva från himlen till damer. Passar perfekt för 4-6 trosor och 4-6 behå.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Piia K.
  Piia K. (2016-11-08)
 • Produktfoto av Suvi S.
  Suvi S. (2016-06-12)
 • Produktfoto av Suvi S.
  Suvi S. (2016-06-12)
 • Produktfoto av Liisa L.
  Liisa L. (2015-08-22)
 • Produktfoto av Liisa L.
  Liisa L. (2015-08-22)

Våra kunders produktvideor

5/5 Mainio pussi/laukku alusvaatteiden ja sukkien järjestyksen ylläpitoon reissuille. Hinta hieman korkea, mutta asiansa kyllä hyvin ajaa muutaman päivän reissuille. Suosittelen.
- Sotkamo, Finland - ()
4/5 Hyvä perussäilytin. Materiaalia halvan eikä hirveän ylellisen oloista, ehkä olisin pitänyt sopivana n. 6-7 euron hintaa. Kuitenkin käytännöllinen, paljon pikkutaskuja ja oranssi väri oli oikein miellyttävän tumma eikä mikään hohtavan räikeä. Aika näyttää kauan materiaalit kestävät :)
- Siuntio, Finland - ()
3/5 Tialsin matkapussin alusvaatteille reissuja varten. Pussi on kaunis ja siisti, mutta vähän pieni. Olisi saanut olla asteen suurempi, niin se olisi huomattavasti monikäyttöisempi. Välipussukka on kätevä. Kannen neljän taskun sijaan olisi voinut olla kolme, niin olisi mahtunut paremmin.
- Turku, Finland - ()
4/5 Tilasin pinkin pussukan. Oli juuri niin pinkki kuin toivoinkin. Söpö!

Idea alusvaatteiden rullaamista pussukan lokeroihin on tosi hyvä. Pussukan taskut ovat kuitenkin kaposia, joten on vaikea kuvitella, että niihin mahtuisi muut kuin s-tai m-koon alkkarit ja a- tai b-kupin rintaliivit. Toimii toki meikkipussina hyvin, mutta tavalliseksi meikkipussiksi hintava.

Tuotteen juju on noissa alusvaatetaskuissa. Ainakaan XL-koon vaatteet eivät taskuihin valitettavasti mahdu. Kiedon siis pussukan lahjapaperiin ja annan hoikalle teini-ikäiselle veljentytölle lahjaksi. On varmasti mieluisa hänelle.

S.H. Tampere
- Tampere, Finland - ()

Förvaringsväska för underkläder

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Organisera din resväska ordentligt innan resan så hittar du allt du behöver snabbt och enkelt senare. Detta resefodral för underkläder är en gåva från himlen till damer. Passar perfekt för 4-6 trosor och 4-6 behå. Dessutom sparar du de pinsamma ögonblicken om du råkar hamna ut för en flygplatssäkerhetskontroll.


Specifikationer:

 • Storlek: 27x13.5x11cm

Medföljer:

 • 1 x Förvaringsväska för underkläder

Garanti:

6 månader