Pengabälte
Smart lösning när du är på resande fot. Bältet bärs innanför tröjan och du kan lätt gömma undan dina slantar från shanghajare och skojare på gatorna.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Juha R.
    Juha R. (2017-05-25)
  • Produktfoto av Aki S.
    Aki S. (2015-08-16)

5/5 Tilasin kyseisen rahavyön neljän kuukauden maailmanympärimatkalle ja hyvin hoiti hommansa. Rakenne on ohut, kevyt ja kangas kestävän oloista. Hintaisekseen hyvä tuote. Voin suositella.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 ei ole vielä päässyt tosi käyttöön, kun ei ole tullut matkusteltua ja koti kylässä tuota ei tarvine. ihan oli kelvollisen tuntuinen ja näköinen tavara, eikä hinta hirvitä
- Kärsämäki, Finland - ()
3/5 Ulkomaanmatkoilla olen käyttänyt vyötä vaatteiden alla.Sinne sopii varakassa,passi ja matkaliput. Materiaali ei tunnu pahalta paljaallakaan iholla,hiostaa tosin kovissa ylkolämpötiloissa.Antaa turvaa ryöstäjien varalta.
- Akaa, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote pitää joko piilossa puseron alla tai päällä. Ei pääse asiattomat rahoihin käsiksi. Rahat pysyy turvallisesti tallessa. Passi ja muut tärkeät paperit pysyy tallessa.
- Keuruu, Finland - ()
4/5 näppärä raha vyö että saa ylimääräisen matka valutaan jemmaan suosittelen kaikille ei muuta kun reppu selkään ja mailmalle uusia seikailuja etsimään ;)
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Edullinen tuote. Huomaamaton paidan alla. Matkaa varten ostin. Keskellä oli kankaassa pieni tahra, mutta en sen takia viitsinyt palauttaa kun eihän se sieltä mihinkään näy. Vaikuttaa ihan kestävältä.
- Konnevesi, Finland - ()

Pengabälte

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Smart lösning när du är på resande fot. Bältet bärs innanför tröjan och du kan lätt gömma undan dina slantar från shanghajare och skojare på gatorna.

Reser du i ett oroligt land är detta verkligen en bra produkt!