Decathlon ryggsäck 10L
Snygg och prisvärd ryggsäck från Decathlon. Den rymmer 10L och materialet är mycket motståndskraftigt mot vatten.

4/5 Pienempi kuin kuvan perusteella luulin. Mutta muuten ei ole mitään moitittavaa. Annoin karkilla täytettynä kummitytölle lahjaksi ja mieluisa on reppu ollut.
- Ivalo, Finland - ()
4/5 Tuote tuli nopeasti. Olin tilannut ehkä väärän värisen, mutta sehän on tietenkin oma moka. Ja nyt ajateltuna, reppu onkin oikeasta värinsä puolesta sopiva. Moottoripyörällä ajaessa se näkyy hyvin takana ajaville (turvallisuutta lisäävä väri).Reppu on kevyt.
- Viiala, Finland - ()
5/5 Näppärä pikkureppu pyöräilyyn kaupungilla, maastossa. Pieni varaosa tarvukemäärä menee hyvin repussa. Säädöt helposti tehtävissä itselle ja lapsille. Sama reppu vuoroiin pojilla ja tytöillä. Piti tilata joikaiselle oma ekan kokeilun jälkeen.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Tuote ollut päivittäin käytössä, kevyt ja vaikuttaa kestävältä, hinta laatu suhde erinomainen, vastasi kyllä odotuksia.

Mukava käyttää pyöräilessä.
- Salo, Finland - ()
4/5 Näppärä pikkureppu lenkeille, saunailtoihin ja kauppaan pienempien ostoksien tekemiseen. Menee myös näppärästi pieneen tilaan eli voi matkustaessa ottaa mukaan kakkosrepuksi.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvä kätevä reppu. Menee pieneen tilaan, ja on kevyt. Tämä on hyvä varareppu kauppamatkalle, jos tulee tehtyä heräteostoksia, on ne sitten helppo kantaa tässä kotiin.
- Espoo, Finland - ()

Decathlon ryggsäck 10L

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Snygg och prisvärd ryggsäck från Decathlon. Den rymmer 10L och materialet är mycket motståndskraftigt mot vatten. Särskilt lämplig för jogging samt promenader, eftersom vikten bara är 160 gram. Finns i flera färger.


Specifikationer:

  •  Mått: 400 x 230 x 100 mm

Garanti:

3 månader