Decathlon ryggsäck 10L
Snygg och prisvärd ryggsäck från Decathlon. Den rymmer 10L och materialet är mycket motståndskraftigt mot vatten.

5/5 Tuote ollut päivittäin käytössä, kevyt ja vaikuttaa kestävältä, hinta laatu suhde erinomainen, vastasi kyllä odotuksia.

Mukava käyttää pyöräilessä.
- Salo, Finland - ()
4/5 Näppärä pikkureppu lenkeille, saunailtoihin ja kauppaan pienempien ostoksien tekemiseen. Menee myös näppärästi pieneen tilaan eli voi matkustaessa ottaa mukaan kakkosrepuksi.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvä kätevä reppu. Menee pieneen tilaan, ja on kevyt. Tämä on hyvä varareppu kauppamatkalle, jos tulee tehtyä heräteostoksia, on ne sitten helppo kantaa tässä kotiin.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Todella laadukas, kevyt ja kompakti reppu. Olen käyttänyt reppua mm. juoksulenkillä, kauppareissulla ja kuntosalilla. Sain reppuun mahtumaan juomapullon, college housut ja kengät vaikka tilavuus on vain 10l. Reppu käy myös hyvin kauppareissuille, kunhan ei tee kovin isoja ostoksia.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Tuote saatiin ehjänä perille ja totesin että se vastasi 90% sitä mitä halusimme. Reput tulevat seuramme 15v juhliinja annetaan aktiivisille lapsille. Valokuvan voin laittaa vasta myöhemmin eli 15.11.jälkeen
- Helsinki, Finland - ()

Decathlon ryggsäck 10L

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Snygg och prisvärd ryggsäck från Decathlon. Den rymmer 10L och materialet är mycket motståndskraftigt mot vatten. Särskilt lämplig för jogging samt promenader, eftersom vikten bara är 160 gram. Finns i flera färger.


Specifikationer:

  •  Mått: 400 x 230 x 100 mm

Garanti:

3 månader