NatureHike pengabälte
Pengabälte som fungerar precis som en midjeväska, men som kan placeras under kläderna.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Veijo J.
    Veijo J. (2015-08-05)

4/5 Ihan ok tarkoitukseensa, huomaamaton vaatteiden alla. Materiaali melko kestävän tuntuista. Sopivan kokoinen ja tarpeeksi taskuja. Varsin käyttökelpoinen tuote. Olen käyttänyt pakkasilla myös älypuhelimen pitämiseen lämpimänä takin alla, toimii siinäkin.
- Alavus, Finland - ()
5/5 Tämä on hintansa väärtti. Todella hyvä matkakukkaro sille toiselle luottokortille ja käteisrahalle pahan päivän varalle. Eihän kukaan enää rahaa kuljeta mukanaan, mutta passi ja varakortti...
- Espoo, Finland - ()
1/5 Tuote oli loppunut vihreänä, eikä sitä saanut tehtaaltakaan. Tuli ilmoitus, että ei enää valmisteta. Tilasin sitten mustana ja toimitus on edelleen tulematta. Aika ikävä viivästys jos olisi vaikka ollut matkalle lähtö. Tuotteesta ei siis vielä voi sanoa mitään kun ei ole tullut perille. Tähtiarvosanaksi yksi. Ehkä enemmän jos toimitus tulee perille.
- Kontioniemi, Finland - ()
5/5 Oston rahavyön ulkomaanmatkaa varten ettei aina tarvinnut ottaa käsilaukkua kävelyille. Rahavyö on napakka, ihan laadukkaan tuntuista materiaalia. Ihoa vasten tuntuu miellyttävältä ja vyön lukko on tukeva. Mahtuu hyvin vaatteiden alle eikä sieltä pullota. Hintalaatusuhde kohdallaan.
- Koria, Finland - ()
4/5 Kohtuullinen tuote hintaisekseen. Rahavyö on kätevän kokoinen ja ohut, saa paidan alle ilman että se näkyy. Tuntuu hiukan heppoiselta, enkä ihmettele jos hajoaa jollain tulevalla reissulla. Hinta-laatu -suhde kuitenkin hyvä.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Ensi tuntuma vaikuttaa laadukkaalta. Siinä on riittävästi tilaa , että saa passin, käteisrahat ja kortit kulkemaan huomaamatta mukana. Kiinnitys vyö on aika kevytrakenteinen, mutta ainakin uutena lukitus on pitävä. Aion ottaa tämän seuraavalle ulkomaan matkalle mukaan . Tuote vastasi odotuksiani ja hintakin on kohtuullinen.
- Lohiluoma, Finland - ()

NatureHike pengabälte

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Pengabälte som fungerar precis som en midjeväska, men som kan placeras under kläderna.

Detta är en bra reseförsäkring och ett förmånligt sätt att skydda dina pengar. Fodralet är tillverkat av vattenbeständigt syntetiskt material, och inuti är den vadderad med poröst material som motverkar svettbildning. Den elastiska remmen gör att bältet sitter stadigt på plats och är bekvämt att bära runt midjan.

Fodralet rymmer dina viktigaste resehandlingar så som kontanter, pass och biljetter. Inuti finner du även fickor för flertalet kreditkort.


Specifikationer:

  • Storlek på fodralet: 29,5 x 11 cm

Garanti:

6 månader