NatureHike pengabälte
Pengabälte som fungerar precis som en midjeväska, men som kan placeras under kläderna.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Veijo J.
    Veijo J. (2015-08-05)

5/5 Oston rahavyön ulkomaanmatkaa varten ettei aina tarvinnut ottaa käsilaukkua kävelyille. Rahavyö on napakka, ihan laadukkaan tuntuista materiaalia. Ihoa vasten tuntuu miellyttävältä ja vyön lukko on tukeva. Mahtuu hyvin vaatteiden alle eikä sieltä pullota. Hintalaatusuhde kohdallaan.
Mari I. - Koria, Finland - ()
4/5 Kohtuullinen tuote hintaisekseen. Rahavyö on kätevän kokoinen ja ohut, saa paidan alle ilman että se näkyy. Tuntuu hiukan heppoiselta, enkä ihmettele jos hajoaa jollain tulevalla reissulla. Hinta-laatu -suhde kuitenkin hyvä.
Pauli O. - Tampere, Finland - ()
1/5 Tuote oli loppunut vihreänä, eikä sitä saanut tehtaaltakaan. Tuli ilmoitus, että ei enää valmisteta. Tilasin sitten mustana ja toimitus on edelleen tulematta. Aika ikävä viivästys jos olisi vaikka ollut matkalle lähtö. Tuotteesta ei siis vielä voi sanoa mitään kun ei ole tullut perille. Tähtiarvosanaksi yksi. Ehkä enemmän jos toimitus tulee perille.
Jari V. - Kontioniemi, Finland - ()
5/5 Ensi tuntuma vaikuttaa laadukkaalta. Siinä on riittävästi tilaa , että saa passin, käteisrahat ja kortit kulkemaan huomaamatta mukana. Kiinnitys vyö on aika kevytrakenteinen, mutta ainakin uutena lukitus on pitävä. Aion ottaa tämän seuraavalle ulkomaan matkalle mukaan . Tuote vastasi odotuksiani ja hintakin on kohtuullinen.
Juha H. - Lohiluoma, Finland - ()
4/5 Ihan ok tuote, matkoille mukaan ihan hyvä varuste kun voi käyttää esim t-paidan alla ja saa tarvittavat paperit ym mukaan.Hintaansa nähden ajaa asiansa ihan hyvin.
Jouko M. - Metsäkorpi, Finland - ()
5/5 NatureHike rahavyö. Kuljen ulkomailla esimerkiksi Espaniassa, Freeria markkinoilla joissa paljon taskuvarkaita, erikoisesti tuo kiinnitysvyön lukko joka on toisessa sivussa on käytännöllinen koska perässäkulkija ei voi sitä avata.

Kankas riittävän tukeva ja koko riittää myös passille.
Rauno R. - Vanhalinna, Finland - ()

NatureHike pengabälte

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Pengabälte som fungerar precis som en midjeväska, men som kan placeras under kläderna.

Detta är en bra reseförsäkring och ett förmånligt sätt att skydda dina pengar. Fodralet är tillverkat av vattenbeständigt syntetiskt material, och inuti är den vadderad med poröst material som motverkar svettbildning. Den elastiska remmen gör att bältet sitter stadigt på plats och är bekvämt att bära runt midjan.

Fodralet rymmer dina viktigaste resehandlingar så som kontanter, pass och biljetter. Inuti finner du även fickor för flertalet kreditkort.


Specifikationer:

  • Storlek på fodralet: 29,5 x 11 cm

Garanti:

6 månader

63 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter