NatureHike pengabälte
Pengabälte som fungerar precis som en midjeväska, men som kan placeras under kläderna.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Veijo J.
    Veijo J. (2015-08-05)

4/5 Ei mitään hurraa-tunteita herättänyt. Kuitenkin ihan käyttökelpoinen ja yhdellä reissulla on palvellut ihan niin kuin paremmatkin. Nauha saisi olla hieman pitempi - säätövara loppuu n. 100 cm.
- Ivalo, Finland - ()
5/5 Mainio rahavyö reissuille mukaan, ollut kertaalleen ulkomaanmatkalla päivittäisessä käytössä, vyö on mukavasti venyvä, hyvin kevyt ja siihen sopii avainkortit sekä päivän reissulle tarvittavat setelit.
- Imatra, Finland - ()
4/5 Ihan ok tarkoitukseensa, huomaamaton vaatteiden alla. Materiaali melko kestävän tuntuista. Sopivan kokoinen ja tarpeeksi taskuja. Varsin käyttökelpoinen tuote. Olen käyttänyt pakkasilla myös älypuhelimen pitämiseen lämpimänä takin alla, toimii siinäkin.
- Alavus, Finland - ()
5/5 Tämä on hintansa väärtti. Todella hyvä matkakukkaro sille toiselle luottokortille ja käteisrahalle pahan päivän varalle. Eihän kukaan enää rahaa kuljeta mukanaan, mutta passi ja varakortti...
- Espoo, Finland - ()
1/5 Tuote oli loppunut vihreänä, eikä sitä saanut tehtaaltakaan. Tuli ilmoitus, että ei enää valmisteta. Tilasin sitten mustana ja toimitus on edelleen tulematta. Aika ikävä viivästys jos olisi vaikka ollut matkalle lähtö. Tuotteesta ei siis vielä voi sanoa mitään kun ei ole tullut perille. Tähtiarvosanaksi yksi. Ehkä enemmän jos toimitus tulee perille.
- Kontioniemi, Finland - ()
5/5 Oston rahavyön ulkomaanmatkaa varten ettei aina tarvinnut ottaa käsilaukkua kävelyille. Rahavyö on napakka, ihan laadukkaan tuntuista materiaalia. Ihoa vasten tuntuu miellyttävältä ja vyön lukko on tukeva. Mahtuu hyvin vaatteiden alle eikä sieltä pullota. Hintalaatusuhde kohdallaan.
- Koria, Finland - ()

NatureHike pengabälte

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Pengabälte som fungerar precis som en midjeväska, men som kan placeras under kläderna.

Detta är en bra reseförsäkring och ett förmånligt sätt att skydda dina pengar. Fodralet är tillverkat av vattenbeständigt syntetiskt material, och inuti är den vadderad med poröst material som motverkar svettbildning. Den elastiska remmen gör att bältet sitter stadigt på plats och är bekvämt att bära runt midjan.

Fodralet rymmer dina viktigaste resehandlingar så som kontanter, pass och biljetter. Inuti finner du även fickor för flertalet kreditkort.


Specifikationer:

  • Storlek på fodralet: 29,5 x 11 cm

Garanti:

6 månader