Smart Vakuumpåse för textilier
Smarta förvaringspåsar som tömmes på luft med hjälp av dammsugare. Fyll påsen med textiler, kuddar, täcken, filtar, ja allt som tar mycket plats i skåpen, anslut dammsugaren till påsen och sug ut all onödig luft.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Vikström M.
  Vikström M. (2016-01-01)
 • Produktfoto av Vikström M.
  Vikström M. (2016-01-01)
 • Produktfoto av Vesa L.
  Vesa L. (2015-08-21)
 • Produktfoto av Vesa L.
  Vesa L. (2015-08-21)
 • Produktfoto av Jani V.
  Jani V. (2015-01-04)

4/5 Tyynyt ja peitot pakattu tyhjiöpusseihin. Helppo käyttää. Komeron ylähyllylle mahtui kolme peittoa ja neljä tyynyä kun ilman tyhjiöpusseja olen säilyttänyt kahta peittoa ja kahta tyynyä samassa tilassa.

L-koko sopi peitoille ja M-koko tyynyille/2 tyynyä per pussi.

Toimitus oli luvatun mukainen.
- Nokia, Finland - ()
4/5 Ihan samaa laatutasoa ja hintatasoa kuin täällä kotimaassakin. Tilasin tuon ison version ja se oli kylläkin paremman mallinen eli melko lailla neliskanttinen. Iso koko ei koskaan ole haitaksi näissä pusseissa, koska se vain jää ikäänkuin ylimääräiseksi ohueksi pussiksi, jonka saa helposti taitettua....
- Nakkila, Finland - ()
5/5 Hankin juuri petivaatteita varten. Helppoa oli tyhjentää ihan normaali imurilla. Ohjeet myös selkeät takana. Vetuketjukin piti hyvin. Tämä L koko hyvä, kun on oikeasti iso.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Tuli pari pussia tilattua suoriltaan halvan hinnan takia, ja soveltui ainakin omiin matkustustarpeisiin käsimatkatavaran kanssa hyvin. Virallisessa kuvassa olevaa tuotepumppua ei tullut mukana, mutta pussista saa kyllä helposti puristettua ylimääräiset ilmat ulos.

Pussin sulku-apuväline tuntui toimivan erittäin hyvin, kunhan muistaa pitää tiukan otteen vetäessä sen suuaukon yli.

Toimi hyvin myös likapyykkiä varten, pitäen hajut sisällään tarvittaessa!
- Porvoo, Finland - ()
5/5 pussi tuli viiveellä .. mutta kotiin osasi.. näppärä.. sais olla vaikka enenmmänkin.. sulkijan kanssa vain saa olla tarkkana ettei hukkaa työkalua, sekä että pussi menee varmasti ns lukkoon.. suosittelen muillekin
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Venttiili hyvin jempti ja kevyttoiminen. Avaussauma vaatii totuttelua mutta toimii. Hintaansa nähden hyvä keksintö. Korkki suojaa venttiiliä.
- Vantaa, Finland - ()

Smart Vakuumpåse för textilier

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Smarta förvaringspåsar som tömmes på luft med hjälp av dammsugare. Fyll påsen med textiler, kuddar, täcken, filtar, ja allt som tar mycket plats i skåpen, anslut dammsugaren till påsen och sug ut all onödig luft. Påsen blir mycket mindre och du har nu mera plats i din garderob! S-storleken på vakuumpåsen rymmer fem t-shirts, M-storleken tre till fyra vinterjackor och storlek L rymmer ett tjockt täcke på 1.5x1.8m.


Specifikationer:

 • S: 45x70cm
 • M: 56x80cm
 • L: 100x70cm

Medföljer:

 • 1 x Vakuumpåse

Garanti:

6 månader