Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Solpanelsladdare, 1800mAh
Taskukokoinen aurinkopaneeli on erinomainen apu pidemmille reissuille, jossa verkkovirtaa ei ole aina saatavilla. Tehokas aurinkopaneeli lataa laitteen sisäi...

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Heikki P.
  Heikki P. (2015-04-20)
 • Produktfoto av Kari K.
  Kari K. (2014-10-08)
 • Produktfoto av Pauli M.
  Pauli M. (2014-08-15)
 • Produktfoto av Pauli M.
  Pauli M. (2014-08-15)
 • Produktfoto av Pauli M.
  Pauli M. (2014-08-15)

5/5 Todella toimiva peli jaksaa ladata älykännykkää ja muita vempeleitä. Oiva apuri retkellä/veneilemässä. voi ladata myös kotona akun täyteen joten aina on virtaa riittänyt pilvisemmälläkin kelillä. tukevan oloinen metallinen kuori, joskin hieman viimeistelemätön mutta ei ole menoa haitannut. suosittelen
- Imatra, Finland - ()
3/5 nyt kävi niin, että tuote oli naarmuuntunut ja yleensä näissä ollut suojakalvo oli poistettu. Liekö kyseessä vahingossa tullut jo palautettu tuote? Odottelen korvaavaa tuotetta.
- Jurva, Finland - ()
1/5 No suoraan sanottuna täysin käyttökelvoton tuote... Ei lataa puhelinta kuin max. 5minuuttia sen jälkeen menee ihan pimeäksi.... Vaikka alkulatausta yritettiin tietokoneelta,sekin toimi vain 5minuuttia kun latausvalo sammui.... Luulisi tuohom hintaan saavan edes toimivan yksilön. Takuu taisteluun en jaksa alkaa eli roskikseen menee.....
- Kouvola, Finland - ()
1/5 Tuote ei toiminut läheskään niin kuin olin odottanut. Aurinkolaturina ei pelannut ollenka , sai todella taiteilla ja suunnata aurinkoon kohti että laite suostui lataamaa itsensä.Tämä ei sinäänsä haitannut vielä ku hätävaravirraksi olin laitetta ajatellut niimpä verkkovirtaadapteri seinään.lataus sillä täyteen ja kun olin saanut laitteen ladattua täyteen päätti adapteri sanoa itsensä irti.Täysi paneelilaturi ei kuitenkaan ladannut puhelinta yhtään (lumia 520)

Päällisin puolin laite kuitenki näytti asialliselta.
- Kotka, Finland - ()
Toimiva peli. Ei mikään pikalaturi, mutta ilmaista energiaa tälläkin saa hyödynnettyä...
- Koria, Finland - ()
1/5 Päällisin puolin laadukkaan oloinen tuote, joka osoittautui täysin käyttökelvottomaksi. Latausteho olematon, vaikka olisi pitkäänkin ladattu laitetta usb:n kautta. Aurinkokennolla ei latautunut sitäkään vähää.

Onneksi ei latautunut, olisi voinut aiheuttaa vaikka tulipalon, kun metallikuoret alkoivat vähitellen pullistua auki, mikä esti myös liittimien kytkennän laitteeseen. Lopputulos on nähtävissä liittämässäni kuvassa. uskomaton voima kiinalaisella roska-akulla!
- Pasto, Finland - ()

Solpanelsladdare, 1800mAh

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:


Denna solpanel i fickformat är en perfekt kamrat till en längre resa, då växelström inte alltid finns tillgängligt. Denna effektiva solpanel laddar apparatens inre batteri fullt på knappt 10 timmar och du dubblar t.ex. din mobils funktionstid. Apparaten kan även laddas via ström och USB-port och kan senare användas som ett extra batteri till din mobiltelefon. Detta kan vara din livräddare!

 
Tekniska specifikationer:

 • Solpanel: 5,5 V / 50mA / 0,4 W
 • Internt batteri:1800mAh / 3,7 V
 • Ugående ström: 5,5 V / 800 mA
 • Laddningsström vid AC, USB-port: 5V 400mA
 • Laddningstid (solpanel): 10-14h
 • Laddningstid (AC / USB): 4-6h
 • Arbetstemperatur: -20 - +45' C
 • Storlek: 121 × 73 × 11 mm
 
Garanti:

Produkten har sex månaders garanti.

 

 


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: