Solaris Agrolex -LED-växtlampa 150W
Massiv växtlampa med en effekt på 150W, vilket är eftersom den drivs med lysdioder. Perfekt för att hålla dina växter nöjda under de mörka vintermånaderna!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Lasse K.
  Lasse K. (2017-10-22)
 • Produktfoto av Lasse K.
  Lasse K. (2017-10-22)
 • Produktfoto av Urho K.
  Urho K. (2017-02-12)
 • Produktfoto av Markku S.
  Markku S. (2017-01-04)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)

Våra kunders produktvideor

4/5 Skönt med en lampa som är tyst, jag har en kraftigare men den behöver en fläkt. Den här är näst intill lika bra. Upphängningen är enkel. Jag rekomender denna växtlampa.
- Se ramvik, Sweden - ()
4/5 Hinta ensin epäilytti. Hyötynon vielä selvittämättä. Kasvit (chilit) ainakin vielä hengissä kellarissa jossa lämmintä mutta pimeää ennen lisävaloa. Punertava valo joka antaa aavemaisen olon. En suosittele "normaaleihin " huoneisiin. Kasvien lehdet näyttävät oudoilta tässä valossa. Mutta odotellaan kuinka chilit selviävät talven yli. Odotan hyvää satoa jo alku kesästä ( kun annetaan hyvät lisäravinteet nyt).
- Sastamala, Finland - ()
4/5 Hommasin sisällä kasvatettavien vihannesten valoksi. Oli kuitenkin liian kirkas olohuoneeseen. Sopii varmasti hyvin sellaiseen paikkaaan missä ei oleilla. Itse luulin 150W olevan vastaavan tavallisen lampun teho, mutta tuo on siis ledien teho.

Vastaa ehkä siis 1500W tavallista lamppua. Hyvä laite, minulle vain liian kirkas.
- Kangasala, Finland - ()
5/5 Chilit ei ehtineet valmistua kasvihuoneessa joten ne tuotiin sisälle että chilit kypsyisivät valmiiksi, kun laitoin tämän valon niiden päälle niin nyt puska aloitti uuden kukinnan. Toimii moitteettomasti ja todennäköisesti tilaan toisen samanlaisen yrteille ja maustekasveille.
- Kuhmo, Finland - ()
4/5 Toimiva tuote,hyvin toiminut ajastimen kanssa,hinta laatu kohdillaan,helppo asentaa...suosittelen.Käytän laitetta chilinkasvatus valona....keittiön ikkunan yllä.Laite pitää hiema ääntä,mutta ei se haittaa.
- Orimattila, Finland - ()
5/5 On muuten mahtava tuote koti puutarhureille. Näkisittepä minun tomaatin taimet, kyllä kelpaa mutustella taas kesällä puhtaasti kasvatettuja tomaatteja ja muitakin vihanneksia, kun taimet on saaneet valoa esikasvatus aikana riittävästi. Ääni on huriseva, vähän liian kova olohuoneeseen. Minulla se on käytössä autotallissa. En antaisi pois ja jos rikkimenisi ostaisin samanlaisen uudelleen. Nyt on toinen taimen kavatus kevät menossa.
- Merimasku, Finland - ()

Solaris Agrolex -LED-växtlampa 150W

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • Gratis frakt
 • 30 dagars returrätt

Massiv växtlampa med en effekt på 150W, vilket är otroligt mycket med tanke på att den drivs med lysdioder. Passar perfekt för att hålla dina växter nöjda under de mörka vintermånaderna.

Har du ett växthus kan du också flytta ut lampan när plantorna planteras ut. Detta hjälper till att härda plantorna, men även för att tillgodose med extra ljus under de mörka nätterna under våren.

OBS! Det är en kraftfull lampa, rikta den inte mot ögonen.


Specifikationer:

 • 150W effekt
 • Rätt kombination av röda och blå lysdioder
 • Beslag medföljer
 • Vikt: 4,5kg

Garanti:

6 månader