Solaris LED-växtlampa 90W
Passar perfekt för att hålla dina växter nöjda under de mörka vintermånaderna, men lämpar sig givetvis också för att driva upp och skola plantor under våren.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Stefan L.
  Stefan L. (2017-01-18)
 • Produktfoto av Stefan L.
  Stefan L. (2017-01-18)
 • Produktfoto av Mika K.
  Mika K. (2016-05-01)
 • Produktfoto av Mika H.
  Mika H. (2016-04-24)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2016-01-03)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2016-01-03)

Våra kunders produktvideor

4/5 Toimiva kasvivalo. Käytetty chilin ja paprikan taimikasvatukseen. Tuloksena hyvät ja vahvat taimet. Valo on hyvin kirkas. Ainoa miinus on äänekäs tuuletin. Onnistunut ostos!
- Eurajoki, Finland - ()
4/5 Tehokkaan oloinen lamppu. Vanhat chilit alkoivat kukkia muutamassa päivässä ja uudet alkoivat kasvaa mukavasti. Valo on todella kirkas joten jotain näkösuojaa täytyy laittaa jos sijoittaa sen paikalle missä oleskellaan paljon.
- Turku, Finland - ()
5/5 Mulla lamppu oli autotallin sisällä seinän vieressä ja kukat olivat lattialla. Yksi valo riitti hyvin valaisemaan kaikki kukat. Etäisyys oli n. 130 cm kukista. Kukat olivat talvehtimassa kellarissa.
- Äänekoski, Finland - ()
5/5 Ostin tämän valon lähinnä chilin kasvatusta varten. Valon asennus kattoon vei aikaa vain muutaman minuutin. Suurin yllätys oli kuinka tehokas valo todellisuudessa on. 1 viikon käytön jälkeen chilit työntivät uutta lehteä samalla tavalla kuin kasvihuoneessa kesällä ja 3 viikon jälkeen rupesivat kukkimaan, mikä on mukava asia keskellä talvea :). Sen verran tyytyväinen kyseiseen valoon olen, että tilasin toisenkin ja kasvatan yrtit, salaatit jne nyt myös talvella kun se on mahdollista näillä LED-kasvivaloilla.
- Pyhäsalmi, Finland - ()
5/5 Nyt ollut kätössä noin 4kk ja toiminut hyvin. Chilit ja tomaatit kasvaa ja satoa tulee jatkuvasti. Erittäin hyvä valaisu teho ja pysyy viileänä.

Ainoa miinus on kovaääninen tuuletin, mutta eipä haitta kun on päällä päivisin ja makuuhuoneen puolella.

Suosittelen kaikille.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Tuote on edullinen ja käytössään tehokkaan oloinen valaisin. Valaisimella ei kuitenkaan vielä juurikaan saavuta suurta etua esimerkiksi monimetallivalaisimiin, mutta edullinen hankintahinta ja pitkä käyttöikä painaa vaakakupissa vastaan.
- Noormarkku, Finland - ()

Solaris LED-växtlampa 90W

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • Gratis frakt
 • 30 dagars returrätt

OBS! Denna produkt är en förköpsprodukt. Leverans till kund sker från finska lagret med gratis frakt, och momsen är färdigt påslagen på priset, så inga andra avgifter tillkommer!

Kontakta gärna kundservice för upplysningar om leveransdatum.

Massiv växtlampa med hela 90W effekt, vilket är otroligt mycket med tanke på att den drivs med lysdioder. Passar perfekt för att hålla dina växter nöjda under de mörka vintermånaderna, men lämpar sig givetvis också för att driva upp och skola plantor under våren.

Har du ett växthus kan du också flytta ut lampan när plantorna planteras ut. Detta hjälper till att härda plantorna, men även för att tillgodose med extra ljus under de mörka nätterna under våren.

OBS! Det är en kraftfull lampa, rikta den inte mot ögonen.


Specifikationer:

 • 90W effekt
 • 90st lysdioder
 • Rätt kombination av röda och blå lysdioder (förhållande 8:1)
 • Beslag medföljer

Garanti:

6 månader