Radiostyrd flaxande fågel
R/C flygande och flaxande fågel kan nu styras av dig! Den imiterar en riktig fågel när den flyger också. Den kan användas både inomhus och utomhus. Flygtiden är ca. 5-8 minuter på en laddning.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Simo T.
    Simo T. (2015-06-04)
  • Produktfoto av Simo T.
    Simo T. (2015-06-04)

Våra kunders produktvideor

5/5 Miksi en antanut täysiä pisteitä käytettävyydestä, johtuu siitä, etten ole muistanut kysellä lapselta, jolle sen annoin joululahjaksi, miten helpoksi hän sen käytettävyyden kokee. Muuten hieno lintu.
- Turku, Finland - ()
4/5 Leikittiin pojan kanssa. Toimii hyvin tyynessä, mutta ei tuuleen. Eikä kannata antaa esim koiran höseltää lähellä, muuten kyllä hajoaa. Yksi muoviosa murtui heti ekana päivänä. Onnistuttiin liimaamaan kyllä kasaan, mutta pakkauksessa saisi olla muutama varaosa.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Positiivinen yllätys. Minulla on ollut monenlaisia lennätettäviä, mutta tämä on paras.Helppo lennättää. Sopii pienemmille lapsillekin. Lentää hyvin, voi liidellä. Lintu reagoi hyvin ohjaimeen.Sisälle liian nopea. Jos myynnissä olisi vielä isompi lintu, niin saattaisi nostaa.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Lintu on erittäin hauskaa vaihtelua perus koptereille ja muille kauko-ohjattaville.

Ei sovellu tuuliselle kelille! Todella kevyt.

Nätti. Ja soveltuu niin lapsille kuin vanhemmillekin.

Helppokäyttöinen ohjain jossa kaasu ja oikea/vasen kytkin. Tosi helppo käyttää. Käy siis myös lapsille. Lintua pitää oppia liidättämään, ettei kokoaikaa paina vaan kaasua. Kaasulla ylös ja liitäen eteenpäin ja alas.

Ohjaimeen patterit ja ohjain päälle ja lintuun virrat niin se on heti käyttövalmis.

Ei tarvi mitään säätöjä tai muuta kikkailua.

Visertää kuin oikea lintu!

Tilasin tyttärelleni mutta tekis mieli tilata itellenikin :)

Tilasin myös nano quadin ja sekin on erittäin asiallinen harjoittelukopteri oikeaa kuvauskopteria varten!
- Kouvola, Finland - ()
4/5 Oikein hyvä tuote, suosittelen tätä muillekkin.
- Suuraho, Finland - ()
5/5 Todella huikea laite. Linnun lentoliike jäljittelee todella hyvin aitoa ja "kaasua" säätelemällä linnun saa pyrähtelemään juuri kuin esikuvansa. Vaikka ohjaus on periaatteessa "kaikki vasempaan" tai "kaikki oikeaan" saa harjaantunut ohjastaja linnun lentämään erittäin tarkasti haluttuun paikkaan. Tuulella lentäminen on haastavaa, mutta toimii ihan mainiosti kun sitä hetken harjoittelee. Sisätiloissa lennättämistä en suosittele, sillä lintu kulkee hämmästyttävänkin lujaa täydellä teholla. Perheen pienimpien lennättäessä kannattaa valita aukea paikkaa, esim. urheilukenttä.
- Piikkiö, Finland - ()

Radiostyrd flaxande fågel

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Radiostyrd R/C flygande och flaxande fågel! Imiterar en riktig fågel när den flyger! Kan användas både inomhus och utomhus. Flygtid: ca 5-8 minuter på en laddning. Osorterade färger.

 


Specifikationer:

  • Fjärrkontrollen använder 4 x LR6 AA-batterier (medföljer ej)

 

Medföljer:

  • 1 x R/C fågel
  • 1 x Fjärrkontroll

 

Garanti:

3 månader