SJCAM kameraväska
Skydda din SJCAM actionkamera med en praktisk väska enkom för kameran.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Petri A.
  Petri A. (2016-11-28)
 • Produktfoto av Jari L.
  Jari L. (2016-08-09)
 • Produktfoto av Jyrki H.
  Jyrki H. (2016-06-05)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-03-09)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-03-09)
 • Produktfoto av K.L.
  K.L. (2016-02-20)
 • Produktfoto av K.L.
  K.L. (2016-02-20)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hyvä ostos. Hommasin tilaamalleni Diel H9 action -kameralle.

Otin keskikokoisen.

Ja tarpeeseen tuli, pitäisi varmastikin hommata toinenkin, koska toinen kamerani pyörii missä sattuu kassissa sellaisenaan irtokiinnittimien kanssa sikin sokin, tässä pysyvät tarvikkeet kameran kanssa kimpassa.

Laatu vaikuttaa hyvältä ja usein takkuamaan ryhtyvät vetoketjut loistavat poissaolollaan. Tässä toimii kaikki, kuten pitääkin.
Petri A. - , ruuhijärvi, Finland - ()
5/5 Kätevä laukku, useita eri kokoja. Laatu ollut omassa käytössäni hyvä (kuljetan isomman laukun sisällä), eritoten kun ei tarvitse kuin pieni kuvauskalusta kuljettaa mukana. Hinta/laatu -suhde myös hyvä. Suosittelen.
Pasi P. - Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Juuri sopiva kameralaukku sj5000+ kameralle laukkuun menee kameran lisäksi lisäakku laturi joitan kiinnikkeitä ja pyörän kiinnike otin L version mutta silti laukku on yllättävän pieni
Jari L. - Kempele, Finland - ()
2/5 eipä voi vielä kehua 30.6 tilattu,eikä laukkua ole tullut..kaippa se hyvä on kun joutuu odottamaan :D muut samaanaikaan tilatut tavarat kyllä tuli perille.
Timo N. - Soini, Finland - ()
3/5 Tavarat pysyvät hyvin paikoillaan ja kova ulkokuori on hyvin suojaava. Miinuksena toinen vetoketju meni rikki ensimmäisen viikon aikana. Saisi olla hieman isompi, koska kyseessä kuitenkin L-koko. Varusteita mahtuu aika rajallinen määrä sisään.
Jyrki H. - Laukaa, Finland - ()
5/5 Ulkomailla reissatessa pieni ja näppärä kameralaukku on erittäin käytännöllinen. Varsinkin kun lentokoneissa ei saa olla irrallisia akkuja, niin kameralaukun akkupaikat ovat enemmän kuin paikallaan. Kamera kulkee nätisti laukussa ja myös lisävarusteita hieman sopii laukkuun mukaan. Suosittelen kameralaukkua varsinkin matkaileville henkilöille.
Harri Matikainen - Utsjoki, Finland - ()

SJCAM kameraväska

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Skydda din SJCAM actionkamera med en praktisk väska enkom för kameran. Väskan är uppdelad i två delar, där den ena sidan har plats för kameran och den andra sidan lämpar sig för mindre tillbehör.

Tillverkad av robust vattenavstötande nylon. Väskan finns i flera olika storlekar, och alla väskorna passar för SJCAM's samtliga modeller av normal storlek, så som: SJ4000, SJ5000, SJ5000 Plus Wifi och X1000-modeller.


Specifikationer:

 • Storlek:
  • S: 10 x 8 x 5cm
  • M: 17 x 13 x 7cm
  • L: 23 x 17 x 6cm

126 SEK Info om moms
Välj storlek
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter