SJCAM SJ4000 UV -filter
Filtrerar bort skadligt UV från linsen, men ger också bättre färgbalans samt skyddar linsen från smuts, stötar och repor.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-22)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-22)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-20)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-20)

Våra kunders produktvideor

4/5 Toimii hyvänä linssin suojana ei minusta vaikuttanut kuvanlaatun siis parantavasti mutta kuitenkin hyvä ostos eikä ole hinnalla pilattu. Kameraa voi huoletta pitää taskussa suojan kanssa eikä tarvitse pelätä että varsinainen linssi naarmuuntuu. Suosittelen.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Mycket bra uv skydd för din sjcamera!

Funkar ut märkt och är bara att trycka dit skyddar bra kameralinsen för smuts å annat. Linsen syns ej när man filmar så blir en mycket bra bild å värt att köpa för både uv strålning å skydd mot linsen
- Värnamo, Sweden - ()
3/5 Suurempaa eroa en huomaa, en tiedä onko tämä vain hifistelijöille tarkoitettu jotka huomaavat pienenkin eron kuvanlaadussa. Ostin lähinnä kameran linssinsuojaksi jos käytän ilman suojakoteloa. Sopii melko tiukasti paikalleen, ei tipahda itsekseen pois mutta jos kameraa pitkin kenttää tiputtelee niin saattaa lähteä irti. Suojakotelo ei sopi tämän kanssa paikalleen kameraan.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Pysyy kiinni hyvin - irrotettaessa kannattaa melkein käyttää ruuvimeisseliä ja vivuta linssin juuresta koska ainakin omasta SJCAMista meinasi kameran linssi tulla mukana kun tuota yritti käsin vetää irti.

Toimii hyvin suojana kameran linssille. Optisesti tuskin täydellinen (hieman laineilla reunoistaan) mutta eipä varmaan suurempaa merkitystä ja hinta on erittäin sopiva.
- Tursa, Finland - ()
4/5 Tuotteen tilasin pääasiassa suojaksi naarmuilta, pysyy hyvin paikallaan, pikkasen suurentaa linssin kokoa, mutta ei haittaa käyttöä. En ole ainakaan vielä huomannut eroa kuvanlaatuun.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Hyvin pysyy kiinni. Lähinnä ostin sen linssin suojaksi, kun käytän kameraa satunnaisesti "kevyemmässä" menossa. Eipähän naarmuunnu varsinainen linssi. Moottoripyörässä toki siinä sateenkestävässä kotelossa.
- Joroinen, Finland - ()

SJCAM SJ4000 UV -filter

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Skydda din SJ4000-actionkamera med ett UV-filter. Filtrerar bort skadligt UV från linsen, men ger också bättre färgbalans samt skyddar linsen från smuts, stötar och repor. Filtret passar för SJ4000 och SJ4000 WiFi.


Medföljer:

 • 1 x Filter