SJCAM SJ4000 UV -filter
Filtrerar bort skadligt UV från linsen, men ger också bättre färgbalans samt skyddar linsen från smuts, stötar och repor.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-22)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-22)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-20)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-20)

Våra kunders produktvideor

4/5 Toimii hyvänä linssin suojana ei minusta vaikuttanut kuvanlaatun siis parantavasti mutta kuitenkin hyvä ostos eikä ole hinnalla pilattu. Kameraa voi huoletta pitää taskussa suojan kanssa eikä tarvitse pelätä että varsinainen linssi naarmuuntuu. Suosittelen.
Jari P. - Kotka, Finland - ()
5/5 Mycket bra uv skydd för din sjcamera!

Funkar ut märkt och är bara att trycka dit skyddar bra kameralinsen för smuts å annat. Linsen syns ej när man filmar så blir en mycket bra bild å värt att köpa för både uv strålning å skydd mot linsen
Adrian W. - Värnamo, Sweden - ()
3/5 Pysyy kiinni hyvin - irrotettaessa kannattaa melkein käyttää ruuvimeisseliä ja vivuta linssin juuresta koska ainakin omasta SJCAMista meinasi kameran linssi tulla mukana kun tuota yritti käsin vetää irti.

Toimii hyvin suojana kameran linssille. Optisesti tuskin täydellinen (hieman laineilla reunoistaan) mutta eipä varmaan suurempaa merkitystä ja hinta on erittäin sopiva.
ARI S. - Tursa, Finland - ()
4/5 Tuotteen tilasin pääasiassa suojaksi naarmuilta, pysyy hyvin paikallaan, pikkasen suurentaa linssin kokoa, mutta ei haittaa käyttöä. En ole ainakaan vielä huomannut eroa kuvanlaatuun.
Niina T. - Oulu, Finland - ()
5/5 Hyvin pysyy kiinni. Lähinnä ostin sen linssin suojaksi, kun käytän kameraa satunnaisesti "kevyemmässä" menossa. Eipähän naarmuunnu varsinainen linssi. Moottoripyörässä toki siinä sateenkestävässä kotelossa.
Timo I. - Joroinen, Finland - ()
5/5 Hyvä suodin eli pysyy hyvin paikallaan. Ei ainakaan mitään silmämääräistä eroa videoiden laatuun, mutta toisaalta edullinen, joten sen naarmuuntuminen ei harmita niin paljon kuin varsinaisen kameran lissin naarmuuntuminen.. Ainoana heikkoutena on, että vähän lisää linssin kokoa, mutta ei kuitenkaan mitenkään merkittävästi.
Tero H. - Nakkila, Finland - ()

SJCAM SJ4000 UV -filter

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Skydda din SJ4000-actionkamera med ett UV-filter. Filtrerar bort skadligt UV från linsen, men ger också bättre färgbalans samt skyddar linsen från smuts, stötar och repor. Filtret passar för SJ4000 och SJ4000 WiFi.


Medföljer:

 • 1 x Filter

63 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter