Extra blixt till smarttelefonen
Extra blixt till smarttelefonen

Våra kunders produktvideor

4/5 Vaatii oman ohjelmansa toimiakseen ja se löytäminen ei ollut aivan yksinkertaista. Omassa puhelimessa paksut silikonikuoret, jotka joutuu ottamaan pois edestä, jotta liittimen saa paikoilleen. Valoltaan laadukas ja riittävän voimakas.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin, valo on kirkas.

Tuotetiedoissa ei mainittu, että toimii salamana vain omalla iblazr ohjelmallaan.

Iblazr ohjelma tuntuisi toimivan ok, salama käyttöä varten puhelimen media äänenvoimakkuuden täytyy olla täysillä

Lamppuna toimii ilman puhelintakin, kyljessä olevalla katkaisijalla.

Toisessa kyljessä on 3 portainen kirkkauden säätö nappula.
- Pori, Finland - ()
5/5 Valaisee erittäin hyvin eli mikäli on hieman hämyisää niin kuvista tulee ihan hyviä. Täydessä pimeydessä valoteho ei kuitenkaan aivan riitä, vaikka kyllä se ihan taskulampusta käy. Tuo on hieman ison kokoinen, mutta toisaalta valotehokin on hyvä. Mukavaa on myös, että tuon saa ladattua eikä tarvitse aina vaihdella paristoa..
- Nakkila, Finland - ()
5/5 Melko ison kokoinen eli tuota ei voi koko ajan pitää paikallaan. Salaman koko on siis noin 4 cm x 4 cm ja sitten se liitinosa päälle. Valaisuteho on kyllä erittäin hyvä eli arvioisin se olevan noin 300lm luokkaa. Valo tulee normaaleista lampuista poiketen laajalle alueelle tasaisesti eli varmaankin noin 150 asteen luokkaa...
- Nakkila, Finland - ()

Extra blixt till smarttelefonen

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Att fotografera med luren i svagt ljus blir sällan bra. Denna blixt placeras på ljuduttaget och ger avsevärt mer ljus när du ska fotografera i mörker!