Zomei CPL -polarisationsfilter 37 - 82mm
CPL-filter, också kallat cirkulärt polarisationsfilter. De fungerar i praktiken på samma sätt som polariserade solglasögon, och dess främsta egenskaper är att få bort reflektioner från ytor så som glas, speglar och vatten.

4/5 Suodin toimii, en oo varma kuinka hyviä kalliimmat ovat. Tälläkin saa heijastuksia pois. Vähän vähemmän kuin ajattelin. Mutta ei tuo hintakaan ole paha.
- Espoo, Finland - ()
4/5 On jatkuvasti kiinni 18-55 zoomissa. Maisemakuvauksessa sekä auringonlasku ja nousu kuvauksissa. Taivaskuvissa pilvet erottuvat sinisestä taivaasta hyvin. Suosittelen ostamaan, jos maisemia ja taivasta kuvaat.
- Joutsa, Finland - ()
5/5 Vaimolle ostin synttärilahjaksi,kun hän harrastaa kuvaamista.

On tykännyt eli tekee työnsä,ja mikä parasta,luulee linssiä huomattavasti kalliimmaksi mitä se oikeasti on.

Itsekkin hämmästelin kuinka linssi poistaa heijastumia laseista,jne..

Sopii Canon:in 58mm nokkaan kuin nenä päähän.
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin käytännössä ja antaa kuville erilaista sävyä ja ilmettä (poistaa heijastuksia ja tummentaa kuvaa). On ollut käytössä muutaman kerran. Eron filtterin ja tavallisen kuvan välillä voi huomata, mutta ero ei ole suuri, kun on kyse halvasta tuotteesta.
- Jalasjärvi, Finland - ()
5/5 en ole vielä koekäyttänyt tuotetta. laadukkaan oloinen, hinnaltaan edullinen. voin suositella tuotetta. kiinnitys jämäkkä, ja helppo. hyvä ostos.
- Noormarkku, Finland - ()
4/5 Muutaman kerran tullut käytettyä ko. suodinta ja toiminut kuten pitääkin ja kuvanlaatu on pysynyt suht hyvänä. Aiemmin olen käyttänyt tunnetumpia merkkejä joiden hinta on ollut huomattavasti korkeampi.
- Kyröskoski, Finland - ()

Zomei CPL -polarisationsfilter 37 - 82mm

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

CPL-filter, också kallat cirkulärt polarisationsfilter. De fungerar i praktiken på samma sätt som polariserade solglasögon, och dess främsta egenskaper är att få bort reflektioner från ytor så som glas, speglar och vatten. Filtren är också väldigt behändiga när man fotograferar i ljusa förhållanden med exempelvis mycket himmel eller i landskap med mycket snö, för att få bättre konturer.

Exempelvis kan du få bort spegelbilden av dig själv om du fotograferar en bilruta, och om du fotograferar i skidbacken en solig dag så kommer alla konturer att synas betydligt bättre, och allt är inte enbart bländande vitt.

Filtret är lätt att använda, och skruvas fast på objektivet du vill använda. Därefter kan den yttersta ringen vridas för att ge olika mycket effekt.

Välj diameter på filtret enligt ditt objektiv!


Medföljer:

  • 1 x Filter