Flexibel tripod
Stativet är helt och hållet flexibelt i alla riktningar så du har full frihet att justera exakt så som du vill!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av RE1MA
    RE1MA (2017-10-04)
  • Produktfoto av RE1MA
    RE1MA (2017-10-04)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kuten moni muukin, minäkin tilasin liian jykevän mallin tarpeisiini. Toimii hyvin myös perusjärkkärin kanssa. Jalustan saa todella hyvin aseteltua epätasaiselle ja muhkuraiselle pinnalle jolle ei perinteistä tripodia saa tukevasti. Kameran pyörittäminen kiinnitys ruuviin on hiukan työlästä, etenkin jos jalusta on jo taivutettu valmiiksi kuvausta varten.
- Valko, Finland - ()
5/5 Tämä oli TOSI jykevä, taisin tilata liian ison mallin (31cm), olisi riittänyt tuo 20-25cm versio, mutta eiköhän tellekkin löydy jotain käyttöä. Tukeva kuitenkin on, pöydällä uskaltaa myös perinteisen järkkäsin tähän laittaa.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 En perehtynyt senttikokoon sen enempää, joten kun tripod tuli tänään postissa, ensimmäiset ajatukset olivat, että onpa tämä iso.

Kunnon jytky onkin ja toimii tosi hyvin, mutta kun käytän goproota kuvaamiseen niin huhhuh että näyttää jännältä:D

On vielä sen verran uutuudenjäykkä, että jos haluaa enemmän taitella hienoon paikkaan kiinni niin pitää hetkeksi pysähtyä. Toivottavasti edes vähän löystyy, mutta ei kiitos liikaa.

Pelkään hieman narinaa ja naksumista, joka tulee ylhäältä ylimmistä muoviosista. Toivon todella, ettei mitään ratkea, sillä minulla on huonoja kokemuksia pikkuruisesta kolmijalasta, jonka tilasin e-villestä. Katkesi nimittäin aivan palasiksi. Joudun valitettavasti vähän varomaan yläosaa, mutta uskon sen silti kestävän hyvin normikäytössä. Kaikki muu onkin todella hyvän laatuista. (Varmasti myös naksuva yläosa, mutta se hieman pelottaa.)

Meinaan tilata tästä vielä pienemmän M-version, koska käytän pientä kameraa, mutta suosittelen kuitenkin vahvasti tätä, jos omistat esimerkiksi järjestelmäkameran.

Ainiin ja suosittelen kuulapäätä tämän kanssa.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Muutaman käyttö kerran kokemuksella voin suositella tuotetta. Hinta/laatu suhteeltaan loistava gorilla pod, tuntumaltaan vastaava kuin perinteisistä kameraliikkeistä yli 70e tuote.

Kestävän ja laadukkaan oloinen tuote!

Erityis bonus nopeasta toimituksesta...
- Järvenpää, Finland - ()
3/5 Tilasin jalan järjestelmäkameralle, mutta siihen tämä oli auttamattomasti liian notkea, jo perusobjektiivilla. Kätevä jalka sinänsä, toiminee pienemmille kameroille esim. pokkareille.
- Lohja, Finland - ()
5/5 Tukeva ja jämäkkä jalusta. Kulkee kätevästi esim. kameralaukun kupeessa, eikä paljoa paina! Jaksaa kannatella hyvin järjestelmäkameraa. Näppärä "tupla jengoitus" kiinnityksessä. Enemmän kuin hintansa arvoinen apu kuvatessa! Suosittelen!
- Annonen, Finland - ()

Flexibel tripod

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Flexibel tripod med standard fäste för exempelvis kameror. Håller kameran i stabilt läge så att du kan ta bilder med hög skärpa. Stativet är helt och hållet flexibelt i alla riktningar så du har full frihet att justera exakt så som du vill!

Specifikation:

  • Mått: 250 x 43 x 38 mm.

 


Produkter du kanske är intresserade av: