Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Stödhandtag kamera
Ett stödhandtag som kan användas med kameran för att ge dig bättre, stadigare grepp när du fotar.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-10-03)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-10-03)

Våra kunders produktvideor

5/5 This is something I have beaning looking for a long time, its cheep well made. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Paimio, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt tätä sekä pokkarikokoisella että superzoom-kameralla (Lumix FZ300) ja tämä antaa sopivan tukevan otteen kamerasta lisäämättä painoa lainkaan. Kuvaan luontoa ja lintuja päivittäin, sekä valokuvia että videoita käsivaralta. Aikaisemmin käytössäni oli kevyt kolmijalka tai painavampi pistoolikahva, mutta tämä on syrjäyttänyt ne jokapäiväisessä käytössä. Kahvan alapäässäkin on kierteet, ja siihen voi tarvittaessa liittää varmuuslenkin.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Tätä tuotetta on tilattu useampi kappale ja useampaan eri käyttöön.

Alaosan kiinnike (avainrengas ja jousihaka) on irrotettavissa jolloin pohjasta paljastuu sama kierre joka on myös yläosassa eli sama kuin kameran pohjassa. Siten tämän kahvan saa tarvittaessa muiden jalustojen ja kiinnityksien jatkoksi ja esim. siten korotettua liian matalan jalustan korkeutta.

Kahvalla saa kameroiden pohjaan perinteisemmän kaitafilmikameramaisen kahvan jolla saa helpomman ja vakaamman (lisä)otteen jos ja kun käden saa suoraan kameran painopisteen alle.

Myös jossain muissa laitteissa kuten (orja)salamalaitteissa, kameravaloissa ja jopa projektoreissa on tälle kahvalle soveltuva kiinnitys.
- Hartola, Finland - ()
5/5 Edullinen ja hyvä kahva kaikenkaikkiaan, oli käytössä yökiikarissa ja toimi siinä erittäin hyvin, menee perus-kamerakierteeseen. Antaa hyvän gripin kuvatessa ja kosteissa keleissäkin mitä täydellisin tuntuma.
- Miehikkälä, Finland - ()
5/5 Laitoin tuotteen oman kamerani kahvaan ja oli hyvä pitää kamera vakaana tämän avulla. Suosittelen kaikille tällaista. Hinta on kohtuullinen suhteessa tuotteeseen.
- Outokumpu, Finland - ()
5/5 Tukeva kahva, joka kestää isommankin kameran painoa. Pohjasta voi ottaa tuon hihnakiinnikkeen pois ja sieltä saa kierteet myös esille. Noita kahvoja voisi siis kytkeä sarjaan vaikka miten monta mikäli sellaiselle olisi tarvetta..
- Nakkila, Finland - ()

Stödhandtag kamera

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Ett stödhandtag som kan användas med kameran för att ge dig bättre, stadigare grepp när du fotar. Skruvas in i kamerans ställningshål. Mjuk och ergonimiskt utformad för att passa bra i din hand. 

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti. 


Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: