Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Stödhandtag kamera
Ett stödhandtag som kan användas med kameran för att ge dig bättre, stadigare grepp när du fotar.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-10-03)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-10-03)

Våra kunders produktvideor

5/5 Olen käyttänyt tätä sekä pokkarikokoisella että superzoom-kameralla (Lumix FZ300) ja tämä antaa sopivan tukevan otteen kamerasta lisäämättä painoa lainkaan. Kuvaan luontoa ja lintuja päivittäin, sekä valokuvia että videoita käsivaralta. Aikaisemmin käytössäni oli kevyt kolmijalka tai painavampi pistoolikahva, mutta tämä on syrjäyttänyt ne jokapäiväisessä käytössä. Kahvan alapäässäkin on kierteet, ja siihen voi tarvittaessa liittää varmuuslenkin.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Tätä tuotetta on tilattu useampi kappale ja useampaan eri käyttöön.

Alaosan kiinnike (avainrengas ja jousihaka) on irrotettavissa jolloin pohjasta paljastuu sama kierre joka on myös yläosassa eli sama kuin kameran pohjassa. Siten tämän kahvan saa tarvittaessa muiden jalustojen ja kiinnityksien jatkoksi ja esim. siten korotettua liian matalan jalustan korkeutta.

Kahvalla saa kameroiden pohjaan perinteisemmän kaitafilmikameramaisen kahvan jolla saa helpomman ja vakaamman (lisä)otteen jos ja kun käden saa suoraan kameran painopisteen alle.

Myös jossain muissa laitteissa kuten (orja)salamalaitteissa, kameravaloissa ja jopa projektoreissa on tälle kahvalle soveltuva kiinnitys.
- Hartola, Finland - ()
5/5 Edullinen ja hyvä kahva kaikenkaikkiaan, oli käytössä yökiikarissa ja toimi siinä erittäin hyvin, menee perus-kamerakierteeseen. Antaa hyvän gripin kuvatessa ja kosteissa keleissäkin mitä täydellisin tuntuma.
- Miehikkälä, Finland - ()
5/5 Laitoin tuotteen oman kamerani kahvaan ja oli hyvä pitää kamera vakaana tämän avulla. Suosittelen kaikille tällaista. Hinta on kohtuullinen suhteessa tuotteeseen.
- Outokumpu, Finland - ()
5/5 Tukeva kahva, joka kestää isommankin kameran painoa. Pohjasta voi ottaa tuon hihnakiinnikkeen pois ja sieltä saa kierteet myös esille. Noita kahvoja voisi siis kytkeä sarjaan vaikka miten monta mikäli sellaiselle olisi tarvetta..
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote. Suosittelen kaikille, jotka kuvaavat paljon videota digipokkarilla, tuotoksen laatu paranee varmasti. Kahvan alapinnassa on jalustakierre, joka mahdollistaa esim. Leitzin minijalustan käyttämisen rintajalustana.
- Vantaa, Finland - ()

Stödhandtag kamera

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Ett stödhandtag som kan användas med kameran för att ge dig bättre, stadigare grepp när du fotar. Skruvas in i kamerans ställningshål. Mjuk och ergonimiskt utformad för att passa bra i din hand. 

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti. 


59 SEK + moms (läs mer)
Norm. 99
Antal  Lägg i kundvagnen »

Skickas från vårt kinesiska lager. Produkten är för tillfället slutsåld och beräknad leveranstid är 4-6 veckor. Observera att förtullning krävs vid beställningar från detta lager och att moms tillkommer.
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: