Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Kulled till actionkameror och vanliga kameror
Kulled till actionkameror och vanliga kameror
  • Kulled till actionkameror och vanliga kameror
  • Kulled till actionkameror och vanliga kameror
  • Kulled till actionkameror och vanliga kameror

4/5 eipä valittamista. halvalla saa toistaiseksi hyvää
- Juuka, Finland - ()
4/5 Tarvitsin tätä erinäisten itse askarreltujen kameratelineiden olennaiseksi osaksi. Kuulapää on ehdoton, ja tässä saa melko laadukkaan kohtuuhintaan. Kiristys toimii, ajelin maastopyörällä tämä palikka ohjaustangossa action-kamera kiinni ruuvissa, ja kiinnitys ei löystynyt. Jos kamera on tosi painava, niin ehkä silloin olisi parempi harkita jotain järeämpää ratkaisua.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Jos hyvä kuulapää maksaa sen pari sataa, niin parilla kympillä saa tällaisen. Aaika huteraa tekoa, toiminta ei tunnu jämäkältä. Lukittuu kyllä tukevasti, mutta ruuvi on suoraan kuulaa vasten joten katsotaan kauanko kestää. Soveltuu lähinnä esim action kameran asettamiseen tiettyyn kulmaan pidemmäksi aikaa. Ei siis oikein mukava käyttää jos kamera on isompi tai sitä pitää enemmän käännellä. Itse laitoin monopodiin jossa saa olla aina samassa kulmassa.
- Tervajoki, Finland - ()
5/5 Tekee minkä lupaa, ja todella halvalla. Kestää hyvin kameroide painn ja pitää ne hyvin paikoillaan. kuulapäässä on myös kätevä lovi jolla voit saada kameran pysyvästi vinottais-asentoon
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 yksi parhaimpia hinta-laatusuhde ostoksia viimeajoilta. tukevuus vastaa 30euron versioita ja tuotetta on helppo käyttää. täydellinen lisäosa esim monopodiin, jolloin kameranjalusta taituu lähes mihin tahansa asentoon.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Edullinen ja riittävän hyvä kuulapää 1-jalka podiin. Käy Videokameralle ja myös järkkärille, vaikkei olekkaan kaikista jykevimmän oloinen. Ajaa kuitenkin asiansa hinnan myötä.
- Vantaa, Finland - ()

Kulled till actionkameror och vanliga kameror

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp
OBS! Denna produkt är en förköpsprodukt, uppmärksamma avvikande leveranstid.

Denna kulled placeras mellan din kamera och det tillbehör som du ämnar använda tillsammans med enheten. Kulleden har standard gängning för tillbehör, samma som du finner på vanliga kameror, kikare, actionkameror och verktyg m.m.
Kulleden ger dig större valmöjlighet till att både rikta kameran i olika vinklar, samt också rotera den 360 grader runt sin axel.


Garanti:

3 månader

159 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lager kvar i inkommande leverans: 4 st
Beräknad leverans: 5. - 19.10.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: