Kulled till actionkameror och vanliga kameror
Kulled till actionkameror och vanliga kameror

5/5 Edullinen ja riittävän hyvä kuulapää 1-jalka podiin. Käy Videokameralle ja myös järkkärille, vaikkei olekkaan kaikista jykevimmän oloinen. Ajaa kuitenkin asiansa hinnan myötä.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Kevyelle kameralle tai puhelimelle sopiva nivel - ilman jalustaahan kunnollisia valokuvia ei lahimainkaan aina voi kuvata. Nivelen metallirakenne on viimeistelty, ja toimii siis juuri niin kuin pitaakin. Jarellisen hintainen, mutta tukeva jalusta, ja puhelimen kiinnitysjigi olisivat toivomuslistalla e-ville.com'n valikoimaan ( mina en tarvitse, mutta uskon etta asiakkaita olisi ).
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Tilasin tuotteen monopodiin. Käytin sitä myös minijalustan kanssa ja siinä tarkoituksessa hyödyllinen. Kameraan tulevassa muovikiinnikkeessä voisi olla pehmeä pinta jottei kameraan tule naarmuja.
- Viiala, Finland - ()

Kulled till actionkameror och vanliga kameror

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Denna kulled placeras mellan din kamera och det tillbehör som du ämnar använda tillsammans med enheten. Kulleden har standard gängning för tillbehör, samma som du finner på vanliga kameror, kikare, actionkameror och verktyg m.m.
Kulleden ger dig större valmöjlighet till att både rikta kameran i olika vinklar, samt också rotera den 360 grader runt sin axel.


Garanti:

3 månader