Cykel sidospegel
Sidospegeln är lätt att fästa på änden av styret. Med spegeln kan du se bakom dig och cykla säkrare.

4/5 Tuo on hintaansa nähden varsin kelpo oston. Asensin sen maantiepyörän sarveen ettei aina tarvitse vilkuilla taakse. Toistaiseksi ei pahemmin käyttökokemuksia vielä keleistä johtuen ole :) Tuo vaikuttaa kuitenkin jämäkältä, helppo asentaa ja paikallaan ollessa näkymä taakse on riittävä. Eri asia sitten on miten käyttäytyy ajossa kun tanko tärisee, voi mennä näkymä epäselväksi. Aika näyttää.
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Pieni sivupeili ohjaustankoon kiinnitettynä. ei vie paljon tilaa, mutta näkee kuitenkin riittävästi taakse. Hintakaan ei ollut päätähuimaava, joten hyvä ostos
- Espoo, Finland - ()
3/5 Kätevä peili, vähän himmeäpntatinen, mutta ajaa asiansa. Kätevä kiinnittää fillarin kahvaan, mutta sitten varottava, kun pistää pyörän nojalleen seinää vasten, varmaan ei kestä mitä vaan käsittelyä.
- Vantaa, Finland - ()
1/5 Halpa,mut ei hintansa väärtti, pysyy hyvin paikalla,ei löysä mut aivan liian pieni..en voisi suositella, eli huono ostos kun en lukenut peilin kokoa!
- Inkeroinen, Finland - ()
5/5 Kun avasin paketin, olipa yllätys, peili on todella pieni. Ajattelin, että tällä ei tee varmaankaan mitään. Mutta kun asensin sen pyörään, huomasin käytössä, että sehän on aivan verrattoman hyvä tuote. Helppo seurata takana tulevaa liikennettä.
- Lautiosaari, Finland - ()

Cykel sidospegel

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Sidospegeln är lätt att fästa på änden av styret. Med spegeln kan du se bakom dig och cykla säkrare.


Medföljer:

  • 1 x Sidospegel

Garanti:

3 månader