Vattentät cykeldator
Praktisk cykeldator för alldagligt bruk. Stor informativ display där du lätt kan avläsa t.ex. din hastighet och färdtid.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markku .
  Markku . (2014-10-13)
 • Produktfoto av Markku .
  Markku . (2014-10-13)
 • Produktfoto av Markku .
  Markku . (2014-10-13)
 • Produktfoto av Jari S.
  Jari S. (2014-07-08)
 • Produktfoto av Leevi H.
  Leevi H. (2014-04-02)

Våra kunders produktvideor

4/5 Laite on hintansa väärti kestävä ja toimiva, ehkä hieman hankala käyttää näin yli 60 vuotiaalle mutta näkyy nopeus ja matka jotka on minulle tärkeitä.
- Liminka, Finland - ()
5/5 Helppo asentaa ja käyttää. Kiinnitykseen tarkoitetut nippusiteet olivat "hentoja", joten käytin vähän vahvempia. Toimii hyvin ja olen ollut tyytyväinen. Ohjeet olivat lontoon murteella, mutta kyllä niistä asia selvisi.
- Lautiosaari, Finland - ()
3/5 Ihan hintansa haukkuva tuote.Ei kestänyt kovin hyvin sääolosuhteita,kun pyörä seisoi ulkona päivät esim.vesisateessa.Mittaria joutui kuivattelemaan,kun hävisi näytöstä lukemat.Heräsi henkiin kyllä aina uudestaan.
- Purontaka, Finland - ()
4/5 Tosi hyvä käytän pyöräilyyn
- Kiviranta, Finland - ()
5/5 Oikein hyvä tuote. Helppo asentaa paikalleen, vaikka ohjeet olikin vähän vaikeasti tulkittavia. Näyttää hyvin kaikki luvatut tiedot, eikä ainakaan minun versiossa ole ollut mitään ongelmia.
- , Finland - ()
5/5 Hyvä perusmittari. Näyttö todella kirkas ja selkeä verrattuna muihin saman tason mittareihin. Neljältä riviltä näkyy tärkeimmät asiat samalla kertaa. Nyt käytössä puolivuotta ja kestänyt hyvin sateet ja auringonpaisteen. Ainakin pattereita ei ole vielä tarvinnut vaihtaa vaikka näyttö on kirkas. Mukan tulleet nippusiteet kajosi käsiin enne kuin edes pääsi kiristämään niitä. Ohjeet oli huonot, mutta onneksi mittarin toiminta selvisi kokeilemalla. Mangetin kiinnitys voisi olla parempi, mutta on pysynyt paikoillaan tähän asti.
- Helsinki, Finland - ()

Vattentät cykeldator

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Praktisk cykeldator för alldagligt bruk. Stor informativ display där du lätt kan avläsa t.ex. din hastighet och färdtid. Vattentålig och klarar djup på upp till 10m, ifall du vill försöka cykla på sjöbottnen :)

Lätt att ansluta, alla tillbehör medföljer.


Specifikationer:

 • Batteri: 1x knappbatteri (2032)
 • Bakgrundsbelyst LCD-skärm
 • Vattentålig