Diel Cykeldator
Lättanvänd cykeldator till riktigt förmånligt pris.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Musicolios
  Musicolios (2016-02-20)
 • Produktfoto av Jani R.
  Jani R. (2015-11-10)
 • Produktfoto av Jani R.
  Jani R. (2015-11-10)
 • Produktfoto av Kari V.
  Kari V. (2014-07-31)
 • Produktfoto av Kari V.
  Kari V. (2014-07-31)
 • Produktfoto av Lauri R.
  Lauri R. (2014-07-09)
 • Produktfoto av Lauri R.
  Lauri R. (2014-07-09)

Våra kunders produktvideor

4/5 Monipuolinen mittari, käyttöohje voisi olla suomeksi. Patterin virta oli hävinnyt matkalla, uuden patterin jälkeen alkoi toimimaan. Asennus oli helppoa. Kestää kovaakin vesisadetta. Lämpömittari on kiva lisä.

Muuten vastasi odotuksia . Hinta-/laatusuhde Hyvä

Ainoa miinus tulee kiinankielisestä "käyttöliittymästä"
- Höljäkkä, Finland - ()
4/5 Vain kiinalaiset ohjeet mukana, ymmärsin kuvat ja renkan koon määrityksen. Kuvissa ohjeena ruuvattava pinnamagneetti, mutta tässä paketissa oli n. pari cm leveä (kehittyneempi?) pinnaan napsautettava kiinnitys, joka toimii kyllä hyvin. Paristo oli valmiiksi asennettu ja painamalla molempia painikkeita yhtaikaa mittari resetoituu ja ekana pääsee antamaan renkaan koon. Valo tulee, kun painaa oikeaa painiketta muutaman sekunnin...
- Iisalmi, Finland - ()
2/5 Vaikea asentaa, en ymmärtänyt käyttöohjeita lainkaan (eivät olleet suomeksi). Jäi käyttämättä koko tuote sen vuoksi. Kiinnitys aika rimpula.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Emännälle tuon ostin, kyllä oli vaikee konffata --minulle, muuten ihan positiivinen kampe, emäntä tykkää, kun emäntä tekee pyörälenkkiä paljon ja aina palatessa kertoo kuinka pitkästi taas ajoi,:)))(hymyilen)sillä taitaa olla väärä vannekoko mittarissa jota en osannu vaihtaa,,,nii neuvokaa joku. hinta kontra kampe ihan jees:)
- Parhalahti, Finland - ()
3/5 Helppo asentaa ja toimii niin kuin pitääkin.

Yhden kesän ajossa ollut ja hyvin toiminut.

Toimintoja enemmän kuin itse tarvitsen.

Helppo irroittaa ohjaustangon telineestä.

Mukana tuli suhteellisen selkeä käyttöohje.

Hinta/laatusuhde kohdallaan.

K.H.Helsinki
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tuote oli pelkästään kiinan kielinen ja siitä hieman suivaannuin, mutta asia korvattiin erittäin nopeasti. Älysin saada mittarinkin vielä toimimaan oikein. Mielestäni ihan oikein näyttää sen mitä pitääkin matkoja ja kilometrejä. Käytettävyys kuitenkin ongelmallista, kun ei sitten mitenkään käsitä kaikkia valikkoja, joita löytyy laitteen sisuksista. Onneksi sain kuitenkin km/h laitettua ja pyörän ympärysmitan, mutta sen jälkeen tulevat valikot olisi mukava tietää mitä ne pitävät sisällään, kun ei sitten mitenkään kiinaa pysty käsittelemään tällä oppikokonaisuudella. - Luulen että sain sen toimimaan kuitenkin, vaikka aluksi olin hieman hämmentynyt.
- Tampere, Finland - ()

Diel Cykeldator

★★★★★
★★★★★
24 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Lättanvänd cykeldator till riktigt förmånligt pris. Datorn är löstagbar från ställningen, och vattentät ned till 10m. Alla de vanligaste funktionerna finns med.

 


Medföljer:

 • 1 x Cykeldator
 • 1 x Stativ med kabel och mottagare
 • 1 x Sändare till cykelhjulet

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: