Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Cykeltuta
Elektrisk cykeltuta som har ett ordentligt oljud och varnar alla i din närhet!

5/5 Yllättävän hyvä! Viikko käyttöönotosta ilmeni lisää ominaisuuksia, josta en ollut ollenkaan tietoinen. Eli tuotteesta löytyi lisää ääniä, kunhan vain painoi pitempään! Eli siitä kannattaa tiedottaa! Patteri on hyvin kestänyt ja koiranulkoiluttajat antavat hyvin tilaa, välillä kyllä tulee murhaavia katseita, kun joku vähän pelästyy! Oli helppo kiinnittää.
- Pirkkala, Finland - ()
4/5 Onhan hauska lelu sinänsä ,aika heikkoa tekoa muoviosat ,yllättävän paljon kosketusvikoja huonot juotokset.Eipä kyllä kovin kalliskaan paljoa voi vaatia.
- Lahti, Finland - ()
2/5 Ensimmäinen töötti ei inahtanutkaan. Eilen sain tilalle uuden, mutta siitä kuuluu vain naksahdus ja luvatut äänet korvan vieressä pitäen. Laadussa on siis huimasti parantamisen varaa.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tuotteen äänen voimakkuus riittävä normaali käytössä, miinuksena jokin kosketus häiriö. Soi itsestään, onneksi niin hiljaisella äänellä että ei kuulu kuin aivan vieressä. Käyttö napista helppoa
- Lahti, Finland - ()
4/5 Erittäin yllättynyt torven äänen voimmakkuuteen. Se kuuluu kauas! Hyvät ja jämäkät asennuskiinnikkeet. Paristo sisältyy tuotepakkaukseen. Miinuksena on torven ja käyttökytkinen välijohdon lyhyt mitta. Tämä vaikuttaa/vaikeuttaa merkittävästi tuotteen kiinnityspaikkaa valittaessa.
- Ritola, Finland - ()
5/5 Tosi vekkuli laite. Arpoo hauskoja ääniä. Helppo ottaa käyttöön. Soveltuvuus 3-6 pyöräilijöille, ehkä vähän isommilekin. Tällä saa tilaa pyörätiellä hyvin.
- Pori, Finland - ()

Cykeltuta

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Elektrisk cykeltuta som har ett ordentligt oljud och varnar alla i din närhet!
Levereras med alla monteringsbeslag samt knapp. Drivs med ett vanligt 9V 6F22-batteri (ingår ej)

 


Garanti:

3 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: