Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Metallisk ventilkork med LED-ljus
Med lamporna kopplade till däcket kommer du säkert att vara en blickfångare i trafiken, eftersom de är otroligt häftiga och rentutav spektakulära.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Timo P.
  Timo P. (2017-04-26)
 • Produktfoto av Timo P.
  Timo P. (2017-04-26)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-10-13)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-10-13)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kyllä on hieno tuote. Suosittelen tosi paljon. Nää on kyl aika FLEX KAMAA ????. Hintakin on loistava ja Laatu on hyvä. Tuote ei ole kuitenkin mitään kestävää muovia.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Itsellä roikkuu lasten rattaissa,näkyvä ja sammuu kun ei ole liikkeessä,välillä ottaa turhankin pienestä tärinästä.voi käyttää missä vaan,kun keksii kiinnityksen.kyllä on hintansa arvoinen kapistus
- Laitila, Finland - ()
3/5 Hommasin pyörätuoliin, liukas pinta kiertää kiinni ja auki, hankala. Toinen valoista oli heti pimeänä, paristot oli vuotanut sisään, sain takuuna uusia paristoja, mutta ne eivät toimi täysin, antaa himmeän valon. Toinen valoista toimii hyvin. Tuossa ventiiliin tulevassa osassa saisi olla karhennus niin helpottaisi käyttöä. Mukavasti näkyy kun kelaa pimeässä. Toimii varmasti myös vaikka polkupyörässäkin.. Autossa olisi hienot mutta tuskin luvalliset, Suomessa kun on kaikki kiellettyä vaikka tämä lisäisi näkyvyyttä pimeällä.
- Lohja, Finland - ()
4/5 Nämä venttiiliin kiinnitettävät valot ovat olleet fabrike sähköpyörässäni noin parisen kuukautta. hyvin ovat toimineet, nyt tosin paristoista virta on alkanut loppua että valo ei kovin kirkas ole. jos yhdet valon värit alkavat kyllästyttää niin sitten voi vaihtaa väriä. Suosittelen.
- Vanhala, Finland - ()
2/5 Ei tullu valoa ollenkaan vaikka yritin saada miten vain . Todella huono laatuinen siis. Ihan rahan hukkaa. En suosittele ostamaan. Koristaavat kyllä hienosti pyöriä.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Uskon että moni lapsi saa tästä hupia kun pyöräilee syksyn hämärässä. näyttää hauskalta ja on myös turvallisuusvaruste jos ei muuten muista valoja laittaa päälle. Valo syttyy heti kun rengas liikkuu. helppo asennus suoraan venttiilin kierteeseen.
- Inkoo, Finland - ()

Metallisk ventilkork med LED-ljus

★★★★★
★★★★★
27 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars öppet köp

Med lamporna kopplade till däcket kommer du säkert att vara en blickfångare i trafiken, eftersom de är otroligt häftiga och rentutav spektakulära. I allmänhet fästs ljuset på fälgen, men den här modellen gör ett undantag, eftersom fästet äger rum på hjulgummiventilen. Denna färgglada ventilkork är inte förstörd med ett högt pris. Strömförsörjningen kommer från tre batterier, när locket är på lyser ljuset.


I ett snabbt roterande däck lämnar ljuset efter sig en riktigt snygg linje. Glöm alltid de förlorade ventilkorkarna! Denna produkt kör samma sak men ser 10 gånger bättre ut. Samtidigt fungerar det också som en livförsäkring i mörkret för cyklister!


Specifikationer:

 • Strömförsörjning: 3 x AG10 batteri
 • Färger: Violett, Blå, Gul & Grön

Medföljer:

 • 1 x Ventilkork med LED-belysning i metall
 • 3 x AG10 batteri

Garanti:

3 månader

30 kr Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: över 5 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: