Hjärtformad baklampa för cykel
Sprid en gnutta kärlek till dina medtrafikanter! Denna hjärtformade cykellampa får garanterat uppmärksamhet och du cyklar vidare en aning säkrare än tidigare.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Blacktheripper
  Blacktheripper (2017-10-16)
 • Produktfoto av Blacktheripper
  Blacktheripper (2017-10-16)
 • Produktfoto av Olli P.
  Olli P. (2017-09-13)
 • Produktfoto av Olli P.
  Olli P. (2017-09-13)
 • Produktfoto av Tuomas V.
  Tuomas V. (2016-09-26)

Våra kunders produktvideor

4/5 Olen asentanut tuon takavalon niinkuin kuvassa. Näyttää naapurin mielestä niinkuin vanhan miehen kulkuset olis venähtäny. Ei ole vain säät suosineet, huonoa on tuo kun täytyy niin tukevasti ottaa käteen että saa sammumaan.
- Askola, Finland - ()
4/5 Käytän "sydämen" muotoista valoa, pyörän takavalona.

Se näkyy hyvin kun heiluu ajaessa.

Ulkomuoto on sangen kyseenalainen, siitä syystä juuri ostinkin tänän tuotteen.

Vahva suositus.
- Lehmo, Finland - ()
3/5 Hyvä ja hauska tuote! Joululahjoja availlessa pienet naurut kun selvitimme tuotteen toimivuutta. Tuote vastaa kuvausta ja tuote-esittelyyn voisi lisätä videon kun valo on tositoimissa. "Sydän" keikkuu luonnollisen oloisesti satulan alla.

Tämä oli taas yksi niistä tuotteista, joidan hinta tippui merkittävästi heti parin päivän päästä tilauksen jälkeen. Kyse ei ole kuin 8€, mutta kun sama juttu toistuu usean tuotteen osalta tilauksella niin vähän jää huijattu olo..
- Espoo, Finland - ()
5/5 Tämän tuotteen tilasin suomivarastolta heräteostoksena. Tarkoitus on antaa pyöräilevälle kaverille syntymäpäivälahjaksi. Toimitus tapahtui todella nopeasti taas kerran. Tuota vaikuttaa laadukkaalta mutta pariston kestävyydestä ei osaa sanoa mitään etukäteen. ilmeisemmin sitä ei pysty vaihtamaan rikkomatta tuotetta. Tällä luulisi tulevan huomatuksi liikenteessä. Tien päällä näyttäisi olevan paljon valottomia pyöriä joita on hankala havaita varsinkin iltojen pimetessä. Tämä valo varmasti herättää huomiota ja pyöräilijä nähdään kauas.
- Pyhäjoki, Finland - ()
3/5 Hauska lamppu jos vaan toimii, itellä taitaa olla tämän tinanneella lapsella tinakolvi vähän liian kylmä, kun satulatolppaan osuessa sammuu valo..

Asiakaspalvelusta sanottiin kyllä että, virtanappia painettaessa tää vaa sammuu..

No palvelua tietysti saa muualtakin..
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 aika hauska ja hämmentävä takavalo, taitaa olla satulassa kova kitkakerroin, kun saavat "pallitkin hehkumaan". En kyllä vielä ole keksinyt, voisiko siihen vaihtaa patterit.
- Kotka, Finland - ()

Hjärtformad baklampa för cykel

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

E-villes personal kan varmt rekommendera denna hjärtformade baklampa åt de som cyklar bland fotgängare eller annars bara i rusningstid. En cyklist märks kanske inte alltid och då sker lätt olyckor, men med den här originella cykellampan får du garanterat uppmärksamhet!

Lampan är gjord av silikon och är både flexibel och vädertålig. lampan kan antingen lysa kontinuerligt eller blinka. Silikonet ör vitt men LED-lampan ger den ett rött och varmt sken. Denna kärlekssymbol drivs av två fingerstora batterier.


Specifikationer:

 • Material: Silikon
 • Strömkälla: 2 * CR2032

Medföljer:

 • 1 x Hjärtformad baklampa för cykel

Garanti:

6 månader