Bakbelysning till cykeln -LED n' Laser
Denna enhet fästs baktill på cykeln och signalerar andra trafikanter om var du befinner dig. Ljuset har två laserlinjer som projiceras på vägen, samt tre kraftiga LED-dioder som antingen blinkar eller lyser helt.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-04)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-04)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)

Våra kunders produktvideor

4/5 Toimi hyvin mutta hävisi talvisäilytyksessä. Nopea kiinnittä ja helppo käyttää. paristoa ei yhden syksyn aikana ainakaan tarvinnut uusia vaikka joka arkipäivä olikin käytössä.
- Jännevirta, Finland - ()
5/5 Ainoa ongelma on kiinnitys, joka on tehty kovin suurelle putkelle. Joudut siis lisäämään putken päälle lisämateriaalia.

Muutoin toimii kuten on luvattu
- Turku, Finland - ()
3/5 Hyvin näkyy, mutta turhan paljon erilaisia vilkkutoimintoja, joita joutuu suotta naputtelemaan lamppua sammutettaessa.

Olen kuitenkin tyytyväinen hankintaan, kun talviajossa tärkeintä on näkyvyys.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Suunnittelin tuotteen lapseni pyörään, koska illat on todella pimeitä, eikä katulampuista juurikaan apua ole. Tuotteen valo on kirkas ja varmasti näkyy. Valoon saa eri toimintoja kuten strobo ja erilaisia vilkkuja. Tuotteen lazer näkyy selvästi mutta tietoa näkyykö autoilijoille ei ole. rajaa selkeästi punaisen viivan maahan. Tuoteen saa helposti pyörään kiinni.
- Pori, Finland - ()
5/5 Helppokäyttöinen :) molemmille (laser ja LED-valo) omat nappulat.

Valossa 7 erilaista toimintoa, jotka kaikki käytävä läpi sammuttaaksesi sen. Laserissa kaksi toimintoa, välkkyvä ja jatkuva valo.

Tuotekuvauksesta poiketen toimii kahdella AAA-patterilla jotka tuli mukana.

Kiinnitystä en ole kokeillut, perus panta joka ruuvataan satulan pystytankoon 20-36mm paksulle putkelle. Veikkaisin, että venyy jopa noin 40mm putkeen(omalla vastuulla).
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Polkupyörään kiinnitetty ja turvallisin mielin voi ajella, kun muut näkevät missä menen. Paljonhan tuossa on noita toimintoja, mutta itse ihan perus valolla mennään.. Hinta- laatusuhde hyvä!
- Iisalmi, Finland - ()

Bakbelysning till cykeln -LED n' Laser

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Denna enhet fästs baktill på cykeln och signalerar andra trafikanter om var du befinner dig. Ljuset har två laserlinjer som projiceras på vägen, samt tre kraftiga LED-dioder som antingen blinkar eller lyser helt. Ljuset drivs av två AAA-batterier. Ljusen har individuella knappar för avstängning.


Specifikationer:

 • Drivs med 3 AAA batterier (ingår ej)

Garanti:

6 månader