Dödskalle LED-ljus till cykeln
Cykla säkert med LED-Ljus på cykeln. Spänns enkelt fast överallt på cykeln, för att visa andra trafikanter att du också är på vägen. Kan spännas fast var som helst på cyklen för att lysa upp antingen framifrån, bakifrån, eller från sidan.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Heini V.
  Heini V. (2015-11-11)
 • Produktfoto av OldBoy40
  OldBoy40 (2015-03-25)
 • Produktfoto av OldBoy40
  OldBoy40 (2015-03-25)
 • Produktfoto av Tarkastaja
  Tarkastaja (2014-10-09)

Våra kunders produktvideor

4/5 Valo näkyy ja valaisee yllättävän hyvin ja on hyvä lisä heijastinliivin yms ohelle.Koiran valjaiden selkäpuolelle kiinnitetty valo heiluu kävelyvauhdissakin sen verran, että saattaa sammua (valo sytytetään/sammutetaan pääkallon "nenää" painamalla) joten irti/karkuteille lähteneelle olevalle koiralle tämä ei ihan varmin "apuvalo" ole. Rinnassa/mahan alla oleva valo pysyy päällä, koska heiluminen on vähäisempää.

Alunperin ideana oli asentaa pyörän satulan alle lisävaloiksi ja antaa pari miehelle juoksulenkkikavereiksi, mutta ovatkin yllättävän monipuoliseen käyttöön sopivia, vaikka odotin lähinnä lelua josta olisi vain hieman lisäturvaa ja näkyvyys tyyliin metrin. Erehdyin.

Kiinnityslenksut ovat hieman herkkiä venymään liikaa ja yhden olen jo melkein poikki onnistunut venyttämään, mutta tämä on vältettävissä vähemmällä voimankäytöllä ja liiallista venyttelyä vältämättällä :P
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Melko kirkas ja hyvin näkyvä led-valo. Helppo laittaa paikalleen ja yllättävästi valaiseekin. Itse laitoin pojan potkulautaan, jossa on kovassa menossa pysynyt hyvin paikallaan ja poikakin tykkää.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Kiinnitin pojan polkupyörään helposti ja nopeasti.Valotehokin on riittävä näkyvyyden parantamiseksi.Hintakaan ei hirvittänyt.Tais polkupyörällä ajokin muuttua mielenkiintoisammaksi valon ansiosta.Suosittelen pikkujunnujen pyöriin ehdottomasti.
- Pielavesi, Finland - ()
3/5 Pääkallo kivan näköinen ja pieni 4 v. lapsikin tykkäsi. Valo yllättävän kirkas. Tosi helppo kiinnittää fillariin ja näkyy varmasti kauas. Aluksi toimi lapselapsen leluna eli fikkarina ja valaisi siinäkin toiminnassa ihan hyvin. Sitten siirrettiin fillarin satulaputkeen ja valastiin tienoo punaisella taaksepäin. Varmasti näkee autoilijatkin, jos eivät sokeita ole ajaessaan.
- Jkl, Finland - ()
3/5 Vähän liian pieni teholtaan eikä siis pyörässä kunnolla näy. Mutta pyörän ulkonäköä parantaa ilmanmuuta. Hinta on ok kummiskin. Saisi olla isompi kooltaan.
- Vuorela, Finland - ()
4/5 Erittäin kirkas valo! Hankala asentaa hanskat kädessä. Itse jätin valon pyörään kiinni jättäessäni sen telineeseen. Valo on hyvin huomaamaton kun se ei ole päällä, joten sitä ei ainakaan vielä ole pöllitty. Kätevän pienen kokoinen, kulkee taskussa hyvin!
- Turku, Finland - ()

Dödskalle LED-ljus till cykeln

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Cykla säkert med LED-Ljus på cykeln. Spänns enkelt fast överallt på cykeln, för att visa andra trafikanter att du också är på vägen. Kan spännas fast var som helst på cyklen för att lysa upp antingen framifrån, bakifrån, eller från sidan.

 


Specifikationer:

 • Batteri: CR2032 knappcellsbatteri (medföljer ej)

 

Medföljer:

 • 1 x LED-ljus

 

Garanti:

3 månader